Panică în China înaintea Olimpiadei. Val de imbolnăviri Covid

16 ianuarie 2022

Tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2 pune sub semnul ├«ntreb─ârii Olimpiada de Iarn─â de la Beijing. Autorit─â┼úile se confrunt─â cu un val f─âr─â precedent de infect─âri. Olimpiada trebuie s─â ├«nceap─â la 4 februarie ┼či se ├«ncheie la 20 februarie. 

image
Doar vineri, în Beijing, au fost testate 2,4 milioane de persoane. Foto: Shutterstock

China se confruntă cu mai multe focare de infecţie COVID-19, însă cel mai îngrijorător este cel din Beijing. Autorităţile sanitare au demarat o campanie extrem de amplă de testare a populaţiei, iar în Beijing au fost prelevate probe de la 2.430 de oameni care au intrat în contact cu persoane infectate aflate în două locaţii diferite.

Guvernul, ├«ngrijorat de vacan╚Ťa de Noul An Chinezesc

Scopul autorit─â┼úilor chineze a fost ÔÇŁzero cazuri de COVID-19ÔÇŁ ├«n timpul Olimpiadei, ├«ns─â sunt extrem de ├«ngrijorate pentru c─â la finele acestei luni ├«ncepe vacan┼úa prilejuit─â de Noul An Chinezesc ┼či are loc una dintre cele mai ample migra┼úii de popula┼úie de la nivel mondial.

image
Olimpiada de iarnă trebuie să înceapă la 4 februarie. Foto: Shutterstock

├Än Beijing, a fost limitat accesul ├«n 17 loca┼úii din diferite cartiere reziden┼úiale pentru a limita r─âsp├óndirea bolii ┼či popula┼úia a fost informat─â s─â nu p─âr─âseasc─â ora┼čul pe perioada vacan┼úei.

Ce fac autorit─â╚Ťile pentru a detecta posibile focare

Vineri, 14 ianuarie, ├«n ora┼čul Zhuhai, Macau, au fost detectate ┼čase cazuri de pacien┼úi asimptomatici cu Omicron. ├Än aceea┼či zi, au fost f─âcute numai ├«n Beijing 2,4 milioane de teste pentru COVID-19, pentru a detecta posibilele focare.

Num─ârul real al deceselor, ÔÇŁcu 17.000% mai mareÔÇŁ

China este acuzat─â c─â nu a raportat num─ârul real al deceselor cauzate de COVID-19, speciali┼čtii declar├ónd pentru ÔÇŁThe SunÔÇŁ c─â num─ârul real ar fi ÔÇŁcu 17.000% mai mareÔÇŁ. Oficial, China a ├«nregistrat ├«n cei doi ani de pandemie 4.636 de decese ┼či 104.864 de infect─âri.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
foto mare shutterstock 1383751604 jpg
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg