Panică în New York, după ce mass-media din Rusia s-a lăudat că Putin ar putea distruge Coasta de Est

Într-un nou videoclip, Departamentul de Management al Urgențelor din New York le transmite cetățenilor ca, în caz de atac nuclear, să nu părăsească domiciliile și să se informeze cu privire la cele mai noi detalii.

SUA şi Rusia, declaraţie comună după summitul de la Geneva: „Un război nuclear nu trebuie să aibă loc niciodată” jpeg

În acest an, președintele rus Vladimir Putin a lansat o serie de amenințări împotriva aliaților Ucrainei, în urma declanșării războiului din luna februarie a acestui an. În luna mai, un membru al parlamentului lui Vladimir Putin a transmis la televiziunea de stat că rușii ar putea distruge SUA folosind doar patru rachete. O explozie nucleară în New York ar putea ucide 1.2 milioane de persoane, iar autoritățile locale iau toate măsurile de precauție.

S-ar putea să ți se pară la fel de interesant:  Amenințare nucleară delirantă a unui oficial rus la adresa României

În noul clip lansat luni, Departamentul de management al urgențelor al orașului le spune newyorkezilor: „Deci a avut loc un atac nuclear. Nu întrebați cum sau de ce. Doar știți că ceva mare a lovit. Deci ce facem?” Un purtător de cuvânt al orașului le spune cetățenilor: „Deși probabilitatea ca un incident cu arme nucleare să aibă loc în/în apropierea orașului New York este foarte scăzută, este important că newyorkezii să cunoască pașii pentru a rămâne în siguranță”.

Sfaturi pentru locuitorii din New York, în cazul unui atac nuclear. Sunt valabile pentru toată lumea

Purtătorul de cuvânt îi încurajează pe cetățeni să urmeze acești „pași cheie și simpli, în cazul unui astfel de incident”. Pașii sunt: „intra în casă, rămâi înăuntru și fii informat”, în legătură cu lucrurile pe care le poți faci apoi. De altfel, să stai în mașină nu este o opțiune, trebuie să fii neapărat într-un imobil.

Ne-am gândit că ți-ar plăcea și: NATO se pregătește pentru un scenariu nuclear. Cu ce se va ocupa Echipa Tiger

Purtătorul de cuvânt al PSA continuă: „Dacă ați fost afară după explozie, curățați-vă imediat. Scoateți și împachetați toată îmbrăcămintea de exterior, pentru a ține praful radioactiv sau cenușa departe de corpul dumneavoastră.” Oamenii sunt, de asemenea, încurajați să se îndrepte către un subsol dacă au unul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Survivor Romania webp
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
cub andreea esca png
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
image
image
image
image
image
image
baza jos (captura video) jpg
crima londra jpg
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
front captura jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg