Un petrolier georgian refuză să alimenteze o navă rusească. Dialog savuros: «Aţi rămas fără combustibil? Vâsliţi! Glorie Ucrainei!»

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Înregistrarea cu un ofițer georgian care refuză alimentarea unui vapor cu echipaj rus a devenit virală, datorită schimbului de replici ironic dintre cele două echipaje. 

Un petrolier georgian a refuzat să alimenteze o navă rusească
Un petrolier georgian a refuzat să alimenteze o navă rusească

Invazia trupelor rusești în Ucraina a generat revoltă la nivel mondial, iar populația statelor aliate sau vecine caută să vină în ajutorul cetățenilor ucrainieni. 

O astfel de situație a avut loc și în momentul în care un vapor cu echipaj rusesc a solicitat ofițerului unei nave georgiene alimentarea cu combustibil.

Vasul ruses a rămas fără combustibil în largl mării așa că echipajul a cerut ajutor navelor din zonă. Din păcate marinarii ruși nu au avut prea mult noroc, iar acest fapt a fost evident mai ales atunci când au contactat echipajul unei nave georgiene. 

Secundul și ofițerul navei georgiene au interceptat apelul de ajutor al vasului, însă în momentul în care au aflat că au de-a face cu ruși, au refuzat categoric să-i ajute și chiar le-au adresat câteva ironii acide.

Clipul a devenit viral și demonstrează faptul că statele din afara Ucrainei sunt unite în susținerea teritoriului atacate de armatele lui Putin, notează Adevarul.ro

"Secund navă georgiană: Păreţi că sunteţi ruşi. Sunteţi din Rusia?

Marinar rus: Da, suntem din Rusia, echipaj rusesc.

Secund navă georgiană: Înţeleg, echipaj din Rusia. Păi, băieţi, refuzăm să vă adăpostim şi refuzăm să vă alimentăm cu combustibil!

Marinar rus: Cu cine stau de vorbă? Secund navă georgiană: Cu secundul căpitanului, din Georgia. Nu vă aprovizionăm cu combustibil.

Navă rusă... (înjurătură).

Comandant georgian: (înjurătură) ...de ocupanţi.

Marinar rus: Hai să nu implicăm politica în asta. Am rămas fără combustibil!

Secund navă georgiană: Ei bine, dacă nu mai aveţi combustibil, atunci vâsliţi!

Comandant georgian: (înjurătură)...

Secund navă georgiană: Glorie eroilor! Glorie Ucrainei!"

Georgian oil tanker refuses to fuel a Russian ship. The Russians: “Common, let’s leave politics aside! We just need fuel!” Georgians: “Russian ship, go f..yourself. Glory to Ukraine! And you can always use oars, so, row!” pic.twitter.com/r2RhJvnrwP

— Fatima Tlis (@fatimatlis) February 27, 2022

Ucraina a reușit să respingă o bună parte din atacurile Rusiei

Războiul dintre Rusia și Ucraina a ajuns în cea de-a cincea zi, iar prima întrevedere pentru negocierea încetării conflictului armat a eșuat. 

În acest timp Vladimir Putin a trimis la granița cu Ucraina un lansator de rachete termobarice și a pus în alertă arme nucleare. 

Ucraina a reușit până la acest moment să respingă o bună parte din atacurile trupelor invadatoare ale Rusiei, în timp ce cetățenii se pregătesc pentru invazie cu cocktailuri Molotov. 

Bilanțul celor patru zile de război arată că peste 340 de ucrainieni au murit în urma conflictelor, înclusiv copii. 

Președintele Zelenski a refuzat oferta SUA de a fi evacuat din Kiev și a solicitat președintelui Biden ajutor militar sub formă de armament. Mai multe țări europene au trimis deja arme și echipamente militare în Ucraina. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net