Piers Morgan, atac la adresa prințului Harry: «Se comportă ca un ipocrit nerușinat»

Piers Morgan a ieșit din nou la atac! Acesta îl critică pe Prințul Harry pentru că „se comportă ca un ipocrit nerușinat”. Prințul, în vârstă de 37 de ani, care locuiește acum în Statele Unite, a vorbit despre temerile cu privire la siguranță dacă s-ar întoarce în Marea Britanie împreună cu soția sa Meghan Markle, în vârstă de 40 de ani, și cu copiii lor.

Prințul Harry a stârnit controverse cu declarațiile pe care le-a făcut recent Foto: Getty Images
Prințul Harry a stârnit controverse cu declarațiile pe care le-a făcut recent Foto: Getty Images

Piers Morgan l-a țintit din nou pe ducele de Sussex și l-a blamat pentru comportamentul său.

Prințul Harry  susține că a fost urmărit de un grup de fotografi la un eveniment caritabil cu copii bolnavi la Londra anul trecut. Și acum este blocat într-o luptă juridică cu Ministerul de Interne pentru decizia de a nu-l lăsa să plătească pentru protecția poliției pentru familia sa când se află în Marea Britanie.

Într-o declarație de presă, reprezentantul legal al lui Harry a spus: „Marea Britanie va fi întotdeauna casa prințului Harry și o țară în care își dorește ca soția și copiii să fie în siguranță. Cu lipsa protecției poliției, există un risc personal prea mare. Ducele și ducesa de Sussex finanțează personal o echipă de securitate privată pentru familia lor, dar această securitate nu poate reproduce protecția necesară a poliției în Regatul Unit. În absența unei astfel de protecție, Prințul Harry și familia sa nu se pot întoarce la el acasă."

Dar acțiunile sale au fost din nou aspru criticate de fostul prezentator al Good Morning Britain, care a vorbit adesea despre sentimentele sale față de cuplul regal.

Piers Morgan Foto: Getty Images
Piers Morgan Foto: Getty Images

Într-un editorial The Sun, Piers i-a reproșat prințului că „s-a comportat ca un ipocrit nerușinat”.

El a spus că „pare să fie încântat să-i facă viața bunicii sale de 95 de ani mai dificilă” înainte de a-l numi „prințul petulant” și de a întreba dacă a existat vreodată un moment în care să nu amenințe cu acțiuni legale.

 „Dacă își va îndeplini amenințarea, va fi prima dată când vreun regal regal va da în judecată guvernul Majestății Sale și, desigur, îi provoacă reginei încă o durere de cap masivă în cel mai rău moment posibil. De când au părăsit Marea Britanie, Harry și Meghan s-au dovedit a fi interesați doar de un singur lucru: să câștige cât mai mulți bani cât mai repede posibil exploatând fără milă statutul lor regal”, a scris Piers Morgan

Piers Morgan a spus că au făcut acest lucru în „modul cel mai ridicol și ipocrit”, deoarece continuă să „folosească avioane private ca taxiurile” în timp ce predică despre mediu.

Prințul Harry a stârnit controverse cu amenințarea sa

Foto: Getty Images

Anunțul lui Harry a stârnit multe controverse. Experții au subliniat că Scotland Yard nu are un grup de ofițeri special instruiți care stau inactiv așteptându-l pe Harry, adăugând: „Nu poți să angajezi serviciile Scotland Yard așa cum și când ai chef”.

Palatul Buckingham a declarat ieri că este „o chestiune pentru Ministerul de Interne și Sussex” și că nu au comentat niciodată chestiuni de securitate.

Cu toate acestea, o sursă apropiată de familia regală a indicat cu exasperare că: "Încă o dată, când vine vorba de Sussex, trebuie subliniat că nu pot două chestii opuse deodată. Au ales să părăsească instituția – și țara – și să-și trăiască viața ca persoane private.

Ei nu pot alege pur și simplu ce elemente cred că ar trebui să li se aplice. O altă sursă a spus că oferta de a plăti pentru folosirea ofițerilor în timp ce erau aici a fost „imaterială, așa cum sunt sigur că știu ei."

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net