Piers Morgan, atac la adresa prin╚Ťului Harry: ┬źSe comport─â ca un ipocrit neru╚Öinat┬╗

17 ianuarie 2022

Piers Morgan a ie╚Öit din nou la atac! Acesta ├«l critic─â pe Prin╚Ťul Harry pentru c─â ÔÇ×se comport─â ca un ipocrit neru╚ÖinatÔÇŁ. Prin╚Ťul, ├«n v├órst─â de 37 de ani, care locuie╚Öte acum ├«n Statele Unite, a vorbit despre temerile cu privire la siguran╚Ť─â dac─â s-ar ├«ntoarce ├«n Marea Britanie ├«mpreun─â cu so╚Ťia sa Meghan Markle, ├«n v├órst─â de 40 de ani, ╚Öi cu copiii lor.

image
Prin╚Ťul Harry a st├órnit controverse cu declara╚Ťiile pe care le-a f─âcut recent Foto: Getty Images

Piers Morgan l-a ╚Ťintit din nou pe ducele de Sussex ╚Öi l-a blamat pentru comportamentul s─âu.

Prin╚Ťul Harry  sus╚Ťine c─â a fost urm─ârit de un grup de fotografi la un eveniment caritabil cu copii bolnavi la Londra anul trecut. ╚śi acum este blocat ├«ntr-o lupt─â juridic─â cu Ministerul de Interne pentru decizia de a nu-l l─âsa s─â pl─âteasc─â pentru protec╚Ťia poli╚Ťiei pentru familia sa c├ónd se afl─â ├«n Marea Britanie.

├Äntr-o declara╚Ťie de pres─â, reprezentantul legal al lui Harry a spus: ÔÇ×Marea Britanie va fi ├«ntotdeauna casa prin╚Ťului Harry ╚Öi o ╚Ťar─â ├«n care ├«╚Öi dore╚Öte ca so╚Ťia ╚Öi copiii s─â fie ├«n siguran╚Ť─â. Cu lipsa protec╚Ťiei poli╚Ťiei, exist─â un risc personal prea mare. Ducele ╚Öi ducesa de Sussex finan╚Ťeaz─â personal o echip─â de securitate privat─â pentru familia lor, dar aceast─â securitate nu poate reproduce protec╚Ťia necesar─â a poli╚Ťiei ├«n Regatul Unit. ├Än absen╚Ťa unei astfel de protec╚Ťie, Prin╚Ťul Harry ╚Öi familia sa nu se pot ├«ntoarce la el acas─â."

Dar ac╚Ťiunile sale au fost din nou aspru criticate de fostul prezentator al Good Morning Britain, care a vorbit adesea despre sentimentele sale fa╚Ť─â de cuplul regal.

image
Piers Morgan Foto: Getty Images

├Äntr-un editorial The Sun, Piers i-a repro╚Öat prin╚Ťului c─â ÔÇ×s-a comportat ca un ipocrit neru╚ÖinatÔÇŁ.

El a spus c─â ÔÇ×pare s─â fie ├«nc├óntat s─â-i fac─â via╚Ťa bunicii sale de 95 de ani mai dificil─âÔÇŁ ├«nainte de a-l numi ÔÇ×prin╚Ťul petulantÔÇŁ ╚Öi de a ├«ntreba dac─â a existat vreodat─â un moment ├«n care s─â nu amenin╚Ťe cu ac╚Ťiuni legale.

 ÔÇ×Dac─â ├«╚Öi va ├«ndeplini amenin╚Ťarea, va fi prima dat─â c├ónd vreun regal regal va da ├«n judecat─â guvernul Majest─â╚Ťii Sale ╚Öi, desigur, ├«i provoac─â reginei ├«nc─â o durere de cap masiv─â ├«n cel mai r─âu moment posibil. De c├ónd au p─âr─âsit Marea Britanie, Harry ╚Öi Meghan s-au dovedit a fi interesa╚Ťi doar de un singur lucru: s─â c├ó╚Ötige c├ót mai mul╚Ťi bani c├ót mai repede posibil exploat├ónd f─âr─â mil─â statutul lor regalÔÇŁ, a scris Piers Morgan

Piers Morgan a spus c─â au f─âcut acest lucru ├«n ÔÇ×modul cel mai ridicol ╚Öi ipocritÔÇŁ, deoarece continu─â s─â ÔÇ×foloseasc─â avioane private ca taxiurileÔÇŁ ├«n timp ce predic─â despre mediu.

Prin╚Ťul Harry a st├órnit controverse cu amenin╚Ťarea sa

stanga
dreapta
meghan markle harry jpeg
harry meghan 1 jpeg
meghan si harry 0 jpeg
william harry jpeg
printul harry jpeg
william si harry jpeg
printul harry meghan markle png
printul harry jpeg
regina elisabeta harry meghan jpg
meghan harry 0 jpeg
printul harry printul philip jpeg
meghan markle si printul harry 1 jpeg
meghan markle archie harry jpeg
meghan markle printul harry jpeg
meghan markle printul harry jpeg
harry meghan markle jpeg
meghan harry jpg

Foto: Getty Images

Anun╚Ťul lui Harry a st├órnit multe controverse. Exper╚Ťii au subliniat c─â Scotland Yard nu are un grup de ofi╚Ťeri special instrui╚Ťi care stau inactiv a╚Ötept├óndu-l pe Harry, ad─âug├ónd: ÔÇ×Nu po╚Ťi s─â angajezi serviciile Scotland Yard a╚Öa cum ╚Öi c├ónd ai chefÔÇŁ.

Palatul Buckingham a declarat ieri c─â este ÔÇ×o chestiune pentru Ministerul de Interne ╚Öi SussexÔÇŁ ╚Öi c─â nu au comentat niciodat─â chestiuni de securitate.

Cu toate acestea, o surs─â apropiat─â de familia regal─â a indicat cu exasperare c─â: "├Änc─â o dat─â, c├ónd vine vorba de Sussex, trebuie subliniat c─â nu pot dou─â chestii opuse deodat─â. Au ales s─â p─âr─âseasc─â institu╚Ťia ÔÇô ╚Öi ╚Ťara ÔÇô ╚Öi s─â-╚Öi tr─âiasc─â via╚Ťa ca persoane private.

Ei nu pot alege pur ╚Öi simplu ce elemente cred c─â ar trebui s─â li se aplice. O alt─â surs─â a spus c─â oferta de a pl─âti pentru folosirea ofi╚Ťerilor ├«n timp ce erau aici a fost ÔÇ×imaterial─â, a╚Öa cum sunt sigur c─â ╚Ötiu ei."

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg