The Mail On Sunday, reacție după ce a pierdut procesul cu Meghan Markle

Ultima actualizare:

După victoria în dosarul său privind drepturile de autor împotriva Associated Newspapers, pe care Meghan Markle l-a inițiat impotrivaThe Mail on Sunday, care a publicat material dintr-o scrisoare privată pe care i-a trimis-o tatălui ei, tabloidul a reacționat. The Mail on Sunday a publicat «mea culpa» pe prima pagina.

Meghan Markle a câștigat procesul intentat împotriva tabloidului britanic Foto: Getty Images
Meghan Markle a câștigat procesul intentat împotriva tabloidului britanic Foto: Getty Images

Tabloidul The Mail on Sunday a publicat duminică, 27 decembrie, pe prima pagină, decizia Curţii, după ce a pierdut la începutul lunii procesul intentat de Meghan Markle, soţia prinţului Harry, relatează adevarul.ro.

Meghan Markle a câştigat procesul contra Associated Newspapers. Ducesa de Sussex a acuzat tabloidul că s-a amestecat în viaţa privată după publicarea unei scrisori adresate tatălui ei. 

Editorul, obligat să-i plătească lui Meghan Markle 530.000 de euro

image

După victoria ei la începutul acestei luni, Meghan Markle a spus: «Aceasta este o victorie nu doar pentru mine, ci pentru oricine s-a simțit vreodată speriat să susțină ceea ce este corect. Deși această victorie creează un precedent, ceea ce contează cel mai mult este că acum suntem suficient de curajoși pentru a remodela o industrie tabloid care îi condiționează pe oameni să fie cruzi și să profite de pe urma minciunilor și durerii pe care le creează

Tabloidul  The Mail on Sunday a fost obligat să publice pe prima pagină rezultatul înfrângerii sale judiciare, iar editorul va fi nevoit să plătească 450.000 de lire sterline (530.000 de euro) ducesei de Sussex taxe judiciare.

Drumul către victorie nu a fost unul ușor pentru ducesa de Sussex. La sfârșitul lunii noiembrie, Curtea de Apel din Londra a lansat o serie de texte între Markle și agentului ei de atunci, care ofereau o fereastră către «certările constante» cu care se confruntă Prințul Harry din cauza relației tensionate dintre Markle și tatăl ei.

Meghan Markle a reproşat societăţii editoare a tabloidului, Associated Newspapers, că s-a băgat în viaţa ei privată publicând fragmente dintr-o scrisoare adresată în august 2018 tatălui ei, Thomas Markle, cu care fosta actriță americană a avut o relație tensionată. În această scrisoare, făcută punlică la puțin timp după ce Meghan Markle și prințul Harry s-au căsători, ea îi cerea să nu mai mintă presa cu privire la relaţia lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net