Pleci la Londra? Ai grijă să nu iei bătaie! Drama unui polonez caftit pe stradă

Ultima actualizare:

Mare atenție dacă aveți de gând să călătoriți la Londra! Fiți cu băgare de semă atunci când cereți detalii orientative, întrucât s-ar putea să fiți luați la pumni.

I s-a întâplat, recent, unui bărbat de 31 de ani, din Polonia. Lui Kamil Sobala i se descărcase bateria telefonului și, dezorientat, a cerut câteva detalii unor britanici, aparent respectabili. Cei doi purtau costume și au ascultat întrebările polonezului.

A cerut detalii orientative

Habar nu avea Kamil Sobala că a apelat la doi xenofobi agresivi. „Coborâsem din autobuz, în Londra, și doream să știu încotro trebuie să merg pentru a ajunge la o stație de metrou. În loc să îmi spună că nu știu sau să refuze dialogul cu mine, m-au întrebat de unde sunt. Le-am spus că vin din Polonia”, a povestit bărbatul pentru Daily Mail.

A urmat un atac barbar, polonezul fiind pus la pământ sub o ploaie de pumni. Nu a durat mult până când și-a pierdut cunoștința, trezindu-se câteva ore mai târziu, la spital.

Citește și: Boris Johnson şi soţia sa, huiduiţi la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a

I-a fost greu să se privească și în oglindă, nu neapărat că s-ar fi speriat de propria figură tumefiată, dar polonezul abia putea să deschidă ochii.

Are capul plin de umflături, ambii ochi fiind tumefiați și s-a ales cu pielea despicată pe față, în urma loviturilor încasate. Momentul a fost filmat de o persoană aflată într-un bar din apropiere și imaginile s-au viralizat pe Twitter.

Poliția a intervenit greu

După ce l-au lăsat inconștient, bătăușii xenofobi au plecat cu mâinile în buzunare, pe străzile din Londra, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Persoana care a filmat a apelat și autoritățile, dar la fața locului și-a făcut apariția doar ambulanța, poliția intervenind mult mai târziu.

În urma valului de critici, polițiștii londonezi au anunțat că au demarat  anchetă. Figurile celor doi sunt surprinse în imagini, așa că acestora nu ar trebui să le fie greu să îi identifice.

Citește și: Boris Johnson, pe masa de operație. Marea Britanie are premier nou

De altfel, Londra este capitala europeană celebră pentru multitudinea de sisteme de supraveghere video și biometrică. Rămâne de văzut cât de eficiente sunt acestea și cât de bine știu autoritățile britanice să le utilizeze.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net