Boris Johnson şi soţia sa, huiduiţi la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a

Slujba religioasă oficiată în cinstea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cu ocazia Jubileului de Platină al monarhului britanic, a fost marcată de momente tensionate.

Ceea ce trebuia să fie un moment pios și liniștit s-a transformat într-un cor de huiduieli și înjurături, atunci când premierul britanic Boris Johnson, 57 de ani, și-a făcut apariția la brațul soției sale, Caroline, 34 de ani, la Catedrala „Saint Paul”(n.r. Catedrala Sfântului Pavel), din Londra.

Publicul participant la slujbă, în afara somptuoasei catedrale londoneze, nu a mai ținut cont de caracterul evlavios al evenimentului, oamenii uitând de conduita specifică atunci când Boris Johnson a intrat în biserică.

Popularitatea premierului e în scădere

Mulțimea a erupt precum un vulcan, valul de nemulțumire fiind generat de popularitatea în scădere a politicianului. Comentatorii TV care relatau desfășurarea evenimentului au transmis că „nici un invitat VIP nu a primit ovații similare, la o asemenea intensitate”. 

Popularitatea lui Boris Johnson se rostogolește la vale într-o manieră rapidă, după ce acesta a susținut ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, celebrul plan Brexit.

Citește și: Boris Johnson e terminat! Beții monstru în sediul guvernului

Dar cel mai mult i-a supărat pe britanici faptul că Boris a organizat în reședința sa oficială o serie de petreceri, dezmățul desfășurându-se în perioada de carantină și, mai ales, în ajunul funeraliilor Prințului Filip, soțul defunct al Reginei Elisabeta.

Unii au pus lipsa lui Boris Johnson de la funeralii pe seama nopților intense în care a petrecut și a băut „ca-n studenție”, alături de mai mulți invitați.

Regina Elisabeta a II-a a lipsit de la slujbă

Ce-i drept, de la slujba desfășurată vineri, a lipsit chiar Regina Elisabeta a II-a, motivul oficial invocat fiind problemele de mobilitate cauzate de vârsta de 96 de ani a suveranei.

În cadrul slujbei, Boris Johnson a primit sarcina de a rosti câteva versete din cărțile sfinte, care pe mulți i-a dus cu gândul la o posibilă căință a acestuia: „Orice este adevărat, orice este onorabil, orice este drept, orice este pur, orice este plăcut, orice este lăudabil... gândește-te la aceste lucruri”.

Citește și: Alertă la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a. Au „ochit” parada militară

În urma scandalului provocat de petrecerile organizate în reședința oficială, Boris Johnson a ieșit cu imagina foarte șifonată, însă, juridic vorbind a scăpat basma curată.

Ceea ce s-a numit „partygate” sau „scandalul petrecerilor de vineri noaptea”, întrucât întânirile se desfășurau la final de săptămână s-a încheiat cu o banală amendă pentru premier, stârnind furia britanicilor, amendați la sânge când încălcau prevederile din timpul carantinei aplicate în pandemie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
sex cuplu shutterstock 503194276 jpeg
incendiu restaurant mp4 thumbnail png
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg