Gestul cu care Volodimir Zelenski a stârnit amuzamentul lui Boris Johnson

Pre╚Öedintele Volodimir Zelenski a reu╚Öit s─â-i provoace un z├ómbet larg lui Boris Johnson. Momentul s-a petrecut chiar ├«nainte ca premierul britanic s─â se adreseze prin videoconferin╚Ť─â, parlamentului Ucrainei.

image
Boris Johnson și Volodimir Zelenski Foto: Twitter

Volodimir Zelenski l-a făcut să râdă pe Boris Johnson

Boris Johnson a devenit mar╚Ťi, 3 mai, primul lider occidental care ia cuv├óntul ├«n parlamentul ucrainean. ├Änainte, ├«ns─â, ca premierul britanic s─â vorbeasc─â, Zelenski a reu╚Öit s─â-l fac─â s─â r├ód─â pe acesta, ├«n momentul ├«n care a enumerat toate personalit─â╚Ťile britance care sus╚Ťin Ucraina.

Liderul de la Kiev a precizat c─â ╚Ťara sa este sus╚Ťinut─â de ÔÇ×Ducele ╚Öi Ducesa de Cambridge, de Sir Paul McCartney, Elton John ╚Öi Sting. Ucraina este sus╚Ťinut─â de Richard Branson, J.K. Rowling, familia Beckham, Benedict Cumberbatch, muzicienii Queen, Pink Floyd, Deep Purple, Ed Sheeran. Ucraina este sus╚Ťinut─â de actorii Hugh Laurie, Stephen Fry, Keith Harrington, Emilia Clarke, Daniel Radcliffe ╚Öi, desigur, Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a.ÔÇŁ

Nu este clar dac─â z├ómbetul generos al lui Boris Johnson a fost provocat de ├«n╚Öiruirea de personalit─â╚Ťi sau de faptul c─â Zelenski a rostit gre╚Öit numele actorului Benedict Cumberbatch.

Iată momentul (minutul 8:53 din video) în care Zelenski îl face să râdă pe Boris Johnson.

Boris Johnson a luat, ulterior, cuv├óntul ╚Öi a anun╚Ťat un nou ajutor militar de peste 350 de milioane de euro pentru Ucraina. Premierul britanic sus╚Ťine c─â este dreptul ucrainenilor de a se ap─âra ├«mpotriva agresiunii lui Putin.

Totodat─â, premierul britanic a l─âudat din nou curajul poporului ucrainean, spun├ónd c─â lupta este ├«ntre ÔÇ×democra╚Ťia ucrainean─âÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×tiraniaÔÇŁ lui Putin.

Boris Johnson: ÔÇ×Este vorba despre bine ╚Öi r─âuÔÇŁ

ÔÇ×Este un conflict care nu are niciun fel de ambiguit─â╚Ťi morale sau zone gri. Este vorba despre dreptul ucrainenilor de a se ap─âra ├«mpotriva agresiunii violente ╚Öi uciga╚Öe a lui Putin.(....)

Este vorba despre ceea ce este corect ╚Öi ceea ce este gre╚Öit. Este vorba despre bine ╚Öi r─âu. De aceea, Ucraina trebuie s─â ├«nving─â. C├ónd ne uit─âm la eroismul poporului ucrainean ╚Öi la curajul liderului vostru, Volodimir Zelenski, ╚Ötim c─â Ucraina va ├«nvingeÔÇŁ, a precizat Boris Johnson.

Acesta a vizitat Ucraina ├«n urm─â cu trei s─âpt─âm├óni. ├Än luna aprilie, premierul britanic s-a plimbat al─âturi de Volodimir Zelenski pe str─âzile din Kiev, lu├óndu-i prin surprindere pe localnici.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg