Povestea care a devenit virală. O fată votată de colegi drept „cea mai urâtă din clasă” le-a oferit tuturor un răspuns neașteptat

O adolescentă care a fost votată ca fiind printre "cele mai urâte fete" din liceul ei a scris un mesaj puternic și plin de compasiune ca răspuns la gestul colegilor. „Mi-am propus să fiu o persoană mai matură și în loc să raspund cu foc la foc, am decis să lupt într-un alt mod și să transform ceva negativ în ceva pozitiv", a spus ea. 

Ce mesaj le-a transmis adolescenta Foto: Shutterstock
Ce mesaj le-a transmis adolescenta Foto: Shutterstock

Lynelle Cantwell, eleva din "topul celor urâte"

Lynelle Cantwell, care este în clasa a XII-a la un liceu din Torbay, Canada, a aflat că ea și alte colege din școală au fost subiectul unui sondaj intitulat "cea mai urâtă fată" din școală. Cantwell a declarat pentru CBC News că în primă fază a fost foarte suparata și toată ziua s-a gândit cum să reacționeze la un gest atât de crud. „Mi-am propus să fiu o persoană mai matură și în loc să raspund cu foc la foc, am decis să lupt într-un alt mod și să transform ceva negativ în ceva pozitiv", a spus ea.

Ce mesaj le-a transmis fata 

„Pentru persoana care a făcut sondajul cu ”cele mai urâte fete din clasa a XII-a. Îmi pare rău că viața ta este atât de mizerabilă încât încerci să îi înjosești pe ceilalți. Pentru cele 12 persoane care m-au votat și m-au pus pe locul patru. Îmi pare rău și pentru voi. Îmi pare rău că nu ajungeți să mă cunoașteți cu adevărat. Știu că nu sunt cea mai drăguță persoană la care să vă uitați. Știu că am bărbie dublă și că port haine XL.

Știu că nu am un zâmbet perfect sau o față perfectă. Dar îmi pare rău pentru voi, nu pentru mine. Îmi pare rău că vă amuzați făcându-i pe oameni să se simtă nasol. Îmi pare rău că nu veți avea niciodată șansa de a cunoaște de gen de persoană sunt.

Poate că nu arăt bine, dar sunt amuzantă, bună, cu picioarele pe pământ, nu judec, sunt înțelegătoare, ajutătoare și poți vorbi cu mine foarte ușor. Acest lucru se întâmplă cu toate fetele pe care ați încercat să le înjosiți. Doar pentru că nu arătăm bine pe dinafară, nu înseamnă că suntem urâte. Dacă acest lucru înseană urât pentru voi, îmi pare rău”, a scris Lynelle Cantwell, pe Facebook.

Lynette a fost încurajată în mediul online 

Comentariul postat de Cantwell pe Facebook a fost share-uit de peste 8000 de ori și a strâns sute de like-uri și zeci de comentarii. Contactată de Buzz Feed Canada, Lynette a declarat că a primit foarte multe mesaje de susținere și că acum are mai multă încredere în ea decât avea înainte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
6 front Dacia 1 jpg
mangalia criminala jpg
lacey cea mai desteapta gaina jpg
bratari 7 chakre (1) jpg
vara caldura record 2024 jpg
Pod Giurgiu lucrari la carosabil 800x600 jpg
admitere liceu jpeg
slabire pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net