Prezentator celebru, acuzat că a cerut poze cu tentă sexuală unui minor. L-ar fi plătit cu bani grei și soția l-a dat de gol

Prezentatorul BBC care este acuzat că a primit bani pentru mai multe imagini cu caracter sexual explicit se numește Huw Edwards.. Identitatea a fost dezvăluită chiar de către soţia sa, Vicky Flind.

Huw Edwards a fost prezentatorul principal al evenimentelor naţionale majore / foto: BBC
Huw Edwards a fost prezentatorul principal al evenimentelor naţionale majore / foto: BBC

Femeia a spus, într-o declarație de presă pentru PA, că soţul ei „suferă de probleme grave de sănătate mintală" şi „primeşte îngrijiri în spital, unde va rămâne în viitorul apropiat”, ea cerând intimitate pentru familia sa.

„Având în vedere recentele informaţii referitoare la `prezentatorul BBC`, fac această declaraţie în numele soţului meu Huw Edwards, după ce au fost cinci zile extrem de dificile pentru familia noastră.

Fac acest lucru în primul rând din preocupare pentru bunăstarea sa mentală şi pentru a ne proteja copiii. Huw suferă de probleme grave de sănătate mintală. După cum se ştie, el a fost tratat pentru depresie severă în ultimii ani.

Evenimentele din ultimele zile au înrăutăţit foarte mult situaţia, a suferit un alt episod grav şi acum primeşte îngrijiri spitaliceşti, unde va rămâne în viitorul apropiat. Odată ce se va simţi suficient de bine pentru a face acest lucru, el intenţionează să răspundă la poveştile care au fost publicate”, a spus Huw Edwards, potrivit sursei aminte mai sus, citate de news.ro.

Când a aflat Huw de acuzații

„Pentru a fi clar, Huw a fost informat pentru prima dată că există acuzaţii la adresa sa joia trecută. În aceste circumstanţe şi având în vedere starea lui Huw, aş dori să cer să fie respectată intimitatea familiei mele şi a tuturor celor prinşi în aceste evenimente supărătoare.

Ştiu că lui Huw îi pare profund rău că atât de mulţi colegi au fost afectaţi de recentele speculaţii din mass-media. Sperăm că această declaraţie va pune capăt acestei situaţii”, se arată în declaraţie lui Flind.

Poliția anunță că va lua măsuri dacă va fi cazul

Totodată, poliţia metropolitană a anunţat că nu va lua măsuri deoarece nu a fost comisă nicio infracţiune penală în legătură cu acuzaţiile aduse lui Edwards.

Un purtător de cuvânt al BBC a declarat: „Am văzut declaraţia poliţiei care confirmă că şi-a finalizat evaluarea şi că nu ia măsuri suplimentare. Le suntem recunoscători pentru că au finalizat rapid această muncă.

Poliţia ne-a cerut anterior să luăm o pauză în investigaţiile noastre de stabilire a faptelor şi acum vom merge mai departe cu această muncă, asigurând un proces corespunzător şi o evaluare amănunţită a faptelor, în timp ce continuăm să fim atenţi la datoria noastră de grijă faţă de toţi cei implicaţi”.

Cine este Huw Edwards

Una dintre cele mai cunoscute figuri ale televiziuni britanice, Huw Edwards a fost prezentatorul principal al evenimentelor naţionale majore şi al emisiunii BBC News At Ten.

În vârstă de 61 de ani, a condus în ultimii 20 de ani principalul program de ştiri de noapte Edwards, care s-a născut în Bridgend şi a crescut în Llangennech, Carmarthenshire, s-a alăturat BBC ca stagiar în 1984.

În cele patru decenii petrecute în cadrul corporaţiei, el a făcut parte din echipele de emisie care au condus acoperirea evenimentelor istorice, inclusiv funeraliile reginei în septembrie anul trecut şi încoronarea regelui în luna mai.

Edwards, căsătorit şi tată a cinci copii, a anunţat la BBC decesul regretatei regine. El a fost, de asemenea, vocea BBC la Trooping the Colour şi la Festivalul de comemorare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net