Prezentatoarea BBC Emma Jones: «Sânii mei uriași claxonează singuri!»

Prezentatoarea BBC Sport Emma Louise Jones (30 de ani) este mândra posesoare a unor sâni naturali uriași, care însă o mai bagă și în...belele! Bomba sexy a povestit o întâmplare amuzantă, care s-a petrecut în timp ce conducea.

Emma Jones este mândra posesoare a unor sâni uriași (Foto: Instagram)
Emma Jones este mândra posesoare a unor sâni uriași (Foto: Instagram)

Colegii ei știau când ajunge la redacție, pentru că auzeau claxoanele

Citește și: La Hollywood se poartă sânii goi! Iată ce vedete ne-au arătat cu ce le-a înzestrat Mama Natură

Când conduc micul meu BMW seria 1, sunt unul dintre acei șoferi cărora le place să se lipească de volan. Dar asta însemna că uneori sânii mei mari claxonează singuri, atunci când mă mișc sau când vreau să cobor din mașină. Înainte mă speriam când se întâmpla asta, dar acum m-am obișnuit”, a explicat Emma, potrivit Daily Star.

Vezi și: Alexandra Ungureanu, cu sânii la vedere pe covorul roșu! Nu mai este o fată cuminte

Prezentatoarea sportivă, care are o avere de jumătate de milion de dolari, a mărturisit că, uneori, colegii ei de la BBC știau când ajunge la redacție, pentru că auzeau claxoane repetate în parcare.

Te-ar putea interesa și: Vica Blochina, la un pas să-și spargă silicoanele: „A fost o presiune mare”

În fiecare dimineață, auzeam «bip! bip! bip!»! Și știam că Emma era acolo, probabil coborând din mașină.”, a povestit amuzat colegul prezentatoarei, John Fox.

Emma Jones a fost supusă unor comentarii misogine îngrozitoare luna trecută, după ce a împărtășit o imagine cu ea purtând o rochie pe un teren de rugby, cu mesajul: „Pariez pe cât timp rămâne această rochie nemurdarită...” Mai târziu, ea a adăugat: "Această rochie a stat la o masă cu 3 feluri și a plecat nevătămată. Nici măcar nu mai știu cine sunt!"

Află mai multe despre: Femeia cu cei mai mari sâni renunță la bustul de 17.500 de dolari!

Unii utilizatori ai rețelelor sociale s-au arătat deranjați de alegerea ținutei blondinei, dar Jones a răspuns printr-un mesaj de mulțumire celor care au apărat-o în comentarii. „Vă mulțumesc majorității covârșitoare dintre voi care m-a apărat în fața a câțiva misogini în răspunsurile la aceasta postare”, a spus ea. "Din păcate, de obicei, acei oameni sunt cei care strigă cel mai tare. Am găzduit o ceremonie de premiere și m-am simțit minunat în noua mea rochie, așa că am vrut să o împărtășesc."

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg