Femeia cu cei mai mari sâni renunță la bustul de 17.500 de dolari!

Neyleen Ashley (33 de ani) se fălea până nu demult că este fotomodelul cu cei mai mari sâni, însă din cauza durerilor atroce de care suferă a decis să renunțe la implanturile care au consacrat-o.

Neyleen Ashley jpg

Neyleen, femeia cu cei mari sâni, plănuiește să se opereze cât mai repede ca să i se îndepărteze implanturile, fiindcă are migrene puternice și probleme grave cu spatele din cauza mărimii lor uriașe.

Manechinul din Florida, SUA, se mândrea până acum cu milioanele sale de fani de pe rețelele sociale datorită ”balcoanelor” gigantice. Neyleen Ashley este cunoscută celor 2,5 milioane de urmăritori de pe Instagram pentru că și-a etalat formele voluptoase și silueta într-o serie de ipostaze provocatoare.

Dar durerile atroce au făcut-o să renunțe la faimă și la tot! Neyleen a cheltuit uriașa sumă de 17.500 de dolari pentru implanturile uriașe.

Citește și Simona Trașcă, pe masa de operație din cauza implanturilor mamare. Are dureri îngrozitoare: „Îmi e frică de mor!

Modelul din Miami, în vârstă de 33 de ani, are niște implanturi uriașe, cea mai mare dimensiune legală de implant disponibilă în SUA.

Într-un interviu acordat marți pentru presa din afară, Ashley a susținut că greutatea bustului ei uriaș i-a generat migrene groaznice și dureri de spate.

Întotdeauna am suferit de migrene îngrozitoare, dar s-au înrăutățit în urmă cu trei ani după ce mi-am mărit sânii”, a dezvăluit blonda.

Katie Price, diva britanică cu 14 operații la sâni

Katie Price este o altă divă din afară care a întâmpinat probleme din cauza implanturilor supradimensionate. Fotomodelul britanic a decis să-și mărească sânii a 14-a oară, însă familia ei susține că aceasta a exagerat cu intervențiile. 

Citește și Katie Price, imagini incredibile cu noile silicoane! Sunt cei mai mari sâni văzuți vreodată?

Katie Price, 43 de ani, are cinci copii și mai multe intervenții atât la nivelul corpului, cât și la nivelul feței. Familia ei este de-a dreptul îngrijorată deoarece susține că modelul ar putea suferi de dismorfie corporală, afecțiune care afectează maniera în care o persoană își percepe propriul corp. 

Katie Price și-a deschis și un cont pe Only Fans, unde postează clipuri și imagini dedicate adulților. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net