Prințul Harry sărbătorește ziua lui departe de Meghan! Cu cine va pleca într-o călătorie

#Casa Regală a Marii Britanii

Duminică, 15 septembrie, prințul Harry împlinește vârsta de 40 de ani. Acesta va sărbători fără Meghan Markle, deoarece a decis să plece într-o călătorie, în California, cu prietenii. Meghan rămâne acasă cu copiii. De ziua lui, prințul Harry va primi o sumă importantă de bani, lăsată de străbunica lui. Regina Mamă Elisabeta ar fi înființat un fond special de familie pentru strănepoții ei încă din 1994.

Prințul Harry Foto: Getty Images
Prințul Harry Foto: Getty Images

Unde a plecat Prințul Harry de ziua lui 

Prințul Harry a plecat imediat după petrecerea organizată cu familia în casa sa din California și a mers în Cold Spring Trail, California, o zonă cu multe râuri, în care turiștii fac baie, dar unde sunt și mulți șerpi și animale sălbatice. Foarte probabil petrecăreții vor face excursii în mijlocul naturii, conform The Sun.

Prințul Harry a declarat pentru revista "People": „Cel mai frumos cadou care mi-a fost vreodată oferit sunt, fără îndoială, copiii mei. Îmi place să îi văd cum cresc zilnic și ador că sunt tatăl lor".

Suveranul îi va trimite un mesaj privat fiului său cu ocazia zilei speciale

Conform "News International", regele Charles ar putea primi și un filmuleț de la petrecerea organizată cu ocazia împlinirii a 40 de ani de viață în care să apară și nepoții săi, Archie și Lilibet. Alte publicații vehiculează că suveranul îi va trimite un mesaj privat fiului său cu ocazia acestei zile speciale.

Va primi o sumă semnificativă lăsată de către străbunica lui

La împlinirea a 40 de ani, prințul Harry va primi o sumă semnificativă lăsată de către străbunica lui. Regina Mamă Elisabeta ar fi înființat un fond special de familie pentru strănepoții ei încă din 1994. Ea ar fi depus 19 milioane de lire sterline în acest fond, iar Prințul Harry va primi o parte consistentă.

De ce a recurs să plece cu prietenii 

Surse de la The Sun au explicat că Prințul Harry a decis să facă acest lucru pentru că este din ce în ce mai împovărat de viața în Statele Unite și caută o modalitate de a deveni din nou unul dintre membrii seniori ai familiei regale. Mai mult decât atât, fiul cel mic al lui Carol al III-lea ar fi avut câteva consultări cu foștii săi asistenți, deoarece s-a săturat de oamenii care lucrează pentru el în America.

La începutul lunii septembrie, fiii regelui Carol al III-lea al Marii Britanii, William și Harry, s-au întâlnit pentru prima dată într-un an la o slujbă de pomenire pentru unchiul lor, baronul Robert Fellows, dar nu și-au spus niciun cuvânt.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
sacalul poza mare jpg
bangkok shutterstock 1908221836 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net