Restaurantul în care clienții primesc o masă gratuită zilnic, cu o singură condiție. Patronul le cere oaspeților un lucru bizar, în schimb

Știai că există un restaurant care oferă gratuit o masă în fiecare zi, cu o singură condiție? Proprietarul s-a gândit să își răsplătească clienții fideli, oferindu-le posibilitatea de a se bucura zilnic de mâncare savuroasă fără să plătească.

Restaurantul care oferă o masă gratuită
Restaurantul care oferă o masă gratuită

Restaurantul în care oaspeții primesc o masă gratuit dacă își fac tatuaj

Sebastian Coman, un bărbat în vârstă de 36 de ani din Greater Manchester deține un restaurant de cartofi prăjiți, numit „Chips&Go”. Ei bine, acesta le oferă clienților o masă gratuită zilnic, cu o singură condiție. Inițial, bărbatul a luat totul ca pe o glumă, întrucât a vrut să vadă câte persoane sunt dispuse să îndeplinească această condiție, iar ulterior a observat că oamenii tratează acest lucru cu seriozitate.

Sebastian a cerut ca oaspeții restaurantului său să își facă un tatuaj cu logoul localului, pentru a putea beneficia zilnic de o masă gratuită. Două persoane au făcut deja acest lucru, iar patronul a cerut ca încă 3 oaspeți să facă acest lucru pentru a beneficia de ofertă.

 „Am clienți care se întorc în fiecare zi și laudă mâncarea, ceea ce mă face să fiu într-o dispoziție bună. Mi-am spus că dacă oamenilor le place atât de mult, atunci să vedem cât de departe vor merge oamenii și de aici a venit ideea tatuajului.

Mulți oameni glumeau pe tema asta, dar apoi am început să primesc mesaje despre ce dimensiune să îmi fac tatuajul și unde să îl fac”,  a explicat Sebastian Coman, potrivit Mirror.

Patronul restaurantului își dorește să își extindă afacerea

De asemenea, patronul restaurantului din Greater Manchester a mărturisit că nu contează locul și dimensiunea tatuajului. Mai mult, clienții poate alege orice tip de mâncare din meniu, iar gratuitatea va rămâne valabilă, chiar dacă prețurile se vor mări.

Totodată, patronul speră ca restaurantul pe care l-a deschis în urmă cu 2 ani, să se dezvolte și mai mult în viitor. Planul său este să își extindă afacerea cu încă o locație, unde va oferi, de asemenea, o masă gratis.

Unul dintre cei mai clienți fideli se numește Kevin Taylor și vizitează restaurantul în fiecare săptămână. Mai mult, bărbatul în vârstă de 49 de ani și-a tatuat logoul localului pe antebraț și spune că astfel va reuși să economisească 316 lire anual, din moment ce va primi o masă gratuită.

 „Acesta este locul meu preferat, noi îi spunem lui Sebastian ‘Zeul Cartofilor’. Când oamenii spun Sebastian, sună ciudat pentru mine acum”, a mărturisit Kevin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bancnote dolari FOTO Shutterstock jpg
tren electric Romania jpg
sticle de plastic reciclare INATECH jpg
unt jpeg
ulei peste jpg
casa veche pixabay jpeg
1 depresie izolare 1 jpg jpeg
bloc jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net