Românul dat dispărut în Thailanda, găsit mort. Cadavrul său a fost descoperit fără picioare

Ultima actualizare:

Tragedie fără margini pentru familia unui român! Scafandrul Sebastian Emil, în vârstă de 46 de ani, a fost dat dispărut, în Thailanda, la începutul lui ianuarie, după ce a plecat la o scufundare și nu s-a mai întors. Bărbatul se afla într-o excursie la Koh Kaew Nok, pe 8 ianuarie, cu un alt român, Alexandru Florin (47 de ani) și cu o femeie thailandeză. 

Românul dat dispărut în ianuarie a fost găsit mort (Foto: Pixabay)
Românul dat dispărut în ianuarie a fost găsit mort (Foto: Pixabay)

Sebastian Emil a fost găsit pe 10 martie

Cei trei au plecat să facă scufundări în larg, dar la scurt timp după ce s-au întors la barcă, și-au dat seama că ancora lor era blocată de o stâncă. Sebastian Emil s-a scufundat pentru a o elibera dar, din păcate, nu a mai ieșit la suprafață. Prietenii săi au alertat imediat autoritățile, în speranța că românul va fi salvat. Din păcate, după 9 zile de căutari, autoritățile din Thailanda s-au dat bătute.

Sebastian Emil s-a scufundat anterior doar la o adâncime de 18 metri, ridicând îngrijorarea că nu ar putea finaliza scufundarea în siguranță. Nu s-a mai întors la barcă”, a precizat primarul din provincia thailandeză Rawai.

Însă, vineri, pe 10 martie, în jurul orei locale 11:33, un căpitan a găsit un cadavru în apă, fără picioare, aproape de locul în care Sebastian Emil dispăruse, la începutul lunii ianuarie. Trupul neînsuflețit al românului a fost scos din apă, iar soția lui Sebastian a fost chemată de autorități pentru a-l identifica, potrivit stirilekanald.ro. Femeia l-a recunoscut imediat, după shortul de baie pe care îl purta bărbatul.

Ulterior, trupul neînsuflețit al românului a fost transportat la Spitalul Vachira Phuket, acolo unde medicii urmează să îi facă o autopsie. Autoritățile thailandeze așteaptă și rezultatele unui test ADN făcut de fiul românului, pentru a confirma oficial că este vorba despre Sebastian Emil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net