Cum se scuză premierul Finlandei pentru imaginile de la petrecerea „stropită" cu alcool

Premierul Finlandei, Sanna Marin, se află în centrul unor controverse. Vara aceasta, Sanna Marin a petrecut alături de un grup de prieteni, iar imaginile au ajuns să fie publicate în mediul online. Adversarii politici nu au pierdut vremea și au început să o atace, spunând că nu are un comportament potrivit pentru un om care deține o funcție atât de înaltă.

Sanna Marin
Sanna Marin

Sanna Marin a vorbit despre imaginile care au ajuns să fie văzute de o multitudine de oameni. Premierul a recunoscut că este posibil să fi petrecut un pic cam mult, însă nu înțelege motivul pentru care acele imagini au fost făcute publice. Este de părere că se încearcă o discreditare a sa.

Citește și: Premierul Finlandei, Sanna Marin, vedetă rock la festival? Are o poveste de viață impresionantă 

Pe de altă parte, Sanna Marin declara în trecut că nu este doar premierul Finalndei, ci doar un simplu om, ca fiecare dintre cetățeni, așadar are dreptul să se relaxeze așa cum consideră că este potrivit. 

Adversarii politici încearcă discreditarea premierului și nu au ezitat să sugereze că la petrecerea cu pricina s-ar fi consumat nu doar cantități însemnate de alcool, ci și substanțe interzise, relatează Adevărul.

Sanna Marin și-ar fi dorit ca prietenii ei să fie mai discreți 

În imagini, Sanna Marin cântă și dansează alături de alte patru persoane. Într-un alt cadrul, premierul Finlandei se află în genunchi, pe jos, și fredonează către camera de filmat. Cadrele au fost surprinse în apartamentul unui prieteni, iar Sanna a subliniat că și-ar fi dorit ca amicii săi să dea dovadă de mai multă discreție. 

„Un individ, o persoană, o persoană reală, de asemenea, chiar dacă sunt prim-ministru. Aşadar, nu îmi voi schimba modul în care mă comport. Desigur, trebuie să fiu atentă la ceea ce spun, deoarece poate fi reprezentată ca fiind întregul guvern, dar eu sunt încă o persoană şi voi fi şi în viitor", declara Sanna Marin.

Sanna Marin a devenit premier la doar 34 de ani 

În decembrie 2019, la doar 34 de ani, Sanna Mirela Marin a fost numită premierul Finlandei, iar din acel moment a căutat să se implice cât mai mult în viața socială.

Detractorii și-au făcut și ei apariția, unul dintre aceștia fiind ministrul de Externe al Estoniei care a caracterizat-o ca fiind o simplă vânzătoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net