Tragic: O întreagă familie, găsită într-o groapă comună. Rușii i-au lăsat să agonizeze până la moarte

#Război Ucraina-Rusia

Atrocitățile comise de soldații ruși pe teritoriul Ucrainei par să nu se mai oprească. Groapa comună descoperită în orașul Izium a scos la iveală trupurile a șase membri ai unei familii de ucraineni care au fost uciși de trupele invadatoare. 

Șase membri ai unei familii, descoperiți într-o groapă comună (sursa foto Twitter)
Șase membri ai unei familii, descoperiți într-o groapă comună (sursa foto Twitter)

Recent, în orașul Izium, de lângă Harkov, a fost descoperită o groapă comună ce conținea peste 400 de trupuri neînsuflețite ale cetățenilor ucraineni, care prezentau semne că ar fi fost torturați înainte de a fi uciși. 

Citește și: Luptătorii de gherilă ucraineni îi elimină pe rând pe colaboratorii lui Putin: «Vor fi vânați pentru tot restul vieții»

Printre victime se află și o familie de șase persoane ai cărei membri au fost uciși fără milă de soldații ruși, iar trupurile lor au fost aruncate în groapa comună, notează Antena 3

Olena, în vârstă de 31 de ani, soţul ei, Dimitro, de 34 de ani, şi copiii lor, de şase şi opt ani, precum și bunicii materni ai micuților și-au găsit sfârșitul după ce o bombă a căzut peste casa lor, într-un atac cu rachete, lansat pe 9 martie 2022. 

Nu rata nici: Rusia pierde războiul cu Ucraina? Este pentru prima dată când Moscova recunoaște o înfrângere!

Membrii familiei au fost lăsați să agonizeze, până la ultima suflare

Aceștia nu au murit imediat, ci, potrivit martorilor, vocile celor care au supraviețuit s-au auzit încă trei zile de sub dărâmături, însă trupele ruse au interzis salvarea lor. 

O bombă - şase morminte. Pe 9 martie, o bombă lansată de ruşi a lovit casa familiei Stolpakov. Olesya, în vârstă de 6 ani, Sasha, de opt ani, părinţi lor şi bunicii au fost îngropaţi alături de sute de oameni din Izium. Au fost 'eliberaţi' de la o viaţă liniştită de criminalii ruşi", se arată într-o postare a Ministerului Apărării din Ucraina, pe Twitter.

Se estimează că în groapa comună din localitatea Izium s-ar putea afla peste 500 de victime ale războiului și este considerată cea mai cumplită descoperire de acest fel de la războiul din fosta Iugosalvie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub horoscop iertare png
horoscop zilnic 1 martie jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
FotoJet (3) jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg