Scene de groază la Paris! O mașină a intrat în mai multe persoane care stăteau la terasă. Care este situația victimelor

Un vehicul a intrat pe terasa unei cafenele din estul Parisului miercuri seara, provocând rănirea mai multor persoane, conform relatărilor agențiilor AFP și Reuters.

FOTO: X-ALERTE INFO
FOTO: X-ALERTE INFO

În acest incident tragic, care a avut loc în arondismentul 20 al Parisului pe 17 iulie, în jurul orei 19.30, trei persoane au suferit răni grave, iar una și-a pierdut viața.

Mașina a pătruns pe terasa unui restaurant situat pe Avenue du Père-Lachaise, din motive încă neclare.

Cele trei victime grav rănite au fost transportate de urgență la spital, unde se află sub supraveghere medicală intensivă.

Incidentul a generat o reacție rapidă din partea autorităților, care au demarat imediat o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale evenimentului.

După impact, șoferul a fugit 

Șoferul vehiculului a fugit de la locul faptei imediat după impact, în timp ce pasagerul său a fost reținut de poliție. Potrivit unei surse apropiate anchetei, citată de BFMTV, pasagerul reținut a fost testat pozitiv pentru consumul de droguri și alcool.

De asemenea, o sursă din cadrul poliției a indicat că traiectoria mașinii pe terasă a fost accidentală, ceea ce sugerează că incidentul nu a fost premeditat.

Publicația Le Parisien a relatat și ea despre acest incident tragic, subliniind că una dintre cele șase victime a decedat și că șoferul este încă pe fugă.

Evenimentul vine într-un moment sensibil pentru Paris, cu doar o săptămână înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice, o perioadă în care securitatea și siguranța sunt în centrul atenției.

Acest incident a adus o notă sumbră asupra pregătirilor pentru evenimentul sportiv internațional și a generat îngrijorări suplimentare cu privire la măsurile de siguranță în capitala Franței.

Autoritățile sunt așteptate să intensifice eforturile de asigurare a securității publice pe fondul acestui incident nefericit.

Jocurile Olimpice de vară de la Paris vor începe pe 26 iulie 2024 și se vor încheia pe 11 august 2024. Aceasta va fi a treia oară când Parisul găzduiește Jocurile Olimpice, după edițiile din 1900 și 1924.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net