Ce s-a ales de Janine, fosta soție a lui Adrian Sârbu. A fost una dintre cele mai frumoase fotomodele ale anilor ’90

Janine Ștefan, sau Janine Sârbu, cum și-a spus după căsătoria cu magnatul televiziunii Adrian Sârbu, a fost una dintre cele mai seducătoare femei din România în anii ’90. Și deși era cea mai invidiată femeie din showbiz-ul românesc, a părăsit țara la scurt timp după divorț și s-a mutat la Paris cu fiica ei. Chiar și acum, cu toate că anii au trecut, este la fel de frumoasă.

Ce s-a ales de Janine, fosta soție a lui Adrian Sârbu / foto: colaj Click!
Ce s-a ales de Janine, fosta soție a lui Adrian Sârbu / foto: colaj Click!

Eugenia Ștefan, devenită peste ani Janine Sârbu, a fost una dintre cele mai frumoase manechine ale anilor ’90, colegă de generație cu Romanița Iovan, Dana Săvuică, Melek Amet ori Cătălin Botezatu. A avut o relație cu Florin Răducioiu, la începutul anilor 1990, iar ulterior, în 1997, s-a căsătorit cu Adrian Sârbu. Din păcate, au ales să o ia pe drumuri separate și au divorțat în 2003. Fotomodelul a primit în urma divorțului o casă, o mașină și 11 milioane de dolari.

Ce s-a ales de Janine Sârbu

La cei 57 de ani pe care îi are, Janine Sârbu este la fel de frumoasă. Locuiește la Paris de aproape două decenii împreună cu fiica sa, Janice-Arianne, născută din legătura cu Adrian Sârbu. Potrivit informațiilor apărute în presă, s-ar părea că locuința i-ar fi aparținut și lui Marlene Dietrich în ultima perioadă a vieții. În capitala Franței, și-a încercat norocul ca designer, însă a eșuat, iar magazinele sale s-au închis la scurt timp după inaugurare.

După ce s-a stabilit la Paris, a dispărut din showbizul românesc. Ea şi-a făcut apariţia în anul 2018 la braţul lui Cătălin Botezatu, la un eveniment ce a avut loc într-una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din capitala Franței, Palat Behague, în care se află Ambasada României.

La eveniment, organizat de Federația Română de Design și Accesorii în cadrul Săptămânii Modei la Paris și de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, și-au prezentat colecțiile Cătălin Botezatu, Carmen Ormenisan, Alexandru Raicu, Flori de Ie și Laura Dincă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net