Beyoncé de ceară nu seamănă cu cea reală! Imagini virale

Beyoncé (42 de ani) are una dintre cele mai faimoase fețe din lume, dar trebuie să fie destul de dificil de reprodus, așa cum a fost evidențiat de o lucrare de ceară recent dezvăluită, care nu seamănă deloc cu ea.

Figura de ceară a lui Beyoncé, expusă la un muzeu din Franța
Figura de ceară a lui Beyoncé, expusă la un muzeu din Franța (Foto: Profimedia)

Zilele trecute, Muzeul de Ceară Grevin din Paris a prezentat vizitatorilor săi o nouă figură de ceară a artistei Beyoncé. Fanii au rămas șocați când au văzut-o, pe motiv că artistul care s-a ocupat de sculptură ar fi făcut-o pe cântăreața de culoare...„prea albă”. Ținuta pare să fie inspirată din cele mai recente haine purtate de Beyoncé, care are o avere de 800 de milioane de dolari, în timpul turneului mondial „Renaissance”.

Pe lângă culoarea pielii, fanii s-au arătat nemulțumiți de faptul că inclusiv trăsăturile feței au fost schimbate foarte tare. Aceștia consideră că per total figura de ceară nu seamănă deloc cu vedeta americană, conform publicației britanice Metro.  

Cum a slăbit Beyoncé

Beyoncé a dezvăluit în trecut că a ținut o dietă extrem de strictă, atunci când a fost nevoită să slăbească rapid, pentru a arăta cât mai bine pe scenă. Ea a reușit să dea jos 22 de kilograme, după ce a născut gemeni, în 2017.

La acea vreme, artista ajunsese să cântărească 100 de kilograme. Dieta ținută de cântăreață se bazează pe un plan alimentar complet vegan, care durează 22 de zile, cu o varietate de rețete din legume.

„Pentru a-mi atinge obiectivul, mă limitez la o dietă fără pâine, fără carbohidrați, fără zahăr, fără lactate, fără carne, fără pește, fără alcool și mi-e foame mereu!”, a mărturisit ea la acea vreme. De asemenea, cântăreața se încadrează în doar 1,400 de calorii pe zi, pentru a se asigura că slăbește cât de rapid posibil. Pentru că acest aport caloric este destul de scăzut, ea nu ține dieta pentru foarte mult timp. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani) este extrem de încântat de revenirea "acasă", la PROTV
banner sanziana buruiana png
mihai leu si sotia anna jpeg
Ema Uta jpg
Monica Davidescu și Aurelian Temișan, un cuplu de 23 de ani Sursa: Instagram
alexia eram mario fresh jpg
virna lisi getty jpg
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net