Beyonce, acuzată că practică vrăjitoria. Faimosul rapper care spune că artista apelează la magia neagră

Beyonce (42 de ani) face furori cu vocea ei și cu aparițiile de senzație. Frumoasa cântăreață, mama a trei copii, dintre care doi dintre ei gemeni, reușește să îi vrăjească întotdeauna pe fani, însă nu a fost suspectată niciodată că ar practica vrăjitoria ... asta până acum! Cine este persoana care o acuză de magie neagră.

Beyonce, acuzată că practică vrăjitoria / foto: Instagram
Beyonce, acuzată că practică vrăjitoria / foto: Instagram

Oricât de celebră și de bogată ar fi, este firesc ca oamenii invidioși să o înconjoare, să o vorbească de rău și să încerce să să-i pună bețe în roate starului de nivel mondial. Dar nici un alt cântăreț nu a acuzat-o până acum pe Beyonce de vrăjitorie. Rapperul Kanye West a emis niște păreri incredibile despre celebra artistă.

El a subliniat că succesul uriaș al lui Beyonce se datorează faptului că apelează la vrăjitorie. Mai pe șleau, a zis că atât cântăreața, cât și Jay-Z, se foloseau de magia neagră ca să-i controleze pe cei din industria muzicală.

Kanye West o acuză pe Beyonce că practică vrăjitoria

„Îi pot controla pe Shaq, Charles Barkley, LeBron James, pe Jay-Z și Beyonce, dar ei nu mă pot controla pe mine. Nu mă poate împiedica nimeni să spun adevărul. Gata, facem lumină! Mama mea (n.r. Donda West) a fost sacrificată. Ce să mai zic de Michael Jordan?! Fiul lui Bill Cosby, nu-i așa? Dr. Dre și fiul lui. Aici, la Hollywood, multă lume dispare. Se pare că există multe lucruri necurate pentru a controla și traumatiza oamenii…”, a spus Kanye West, relatează clickpentrufemei.ro.

Cearta dintre Kanye cu Jay-Z și Beyoncé rămâne nerezolvată până în prezent. Primele semne ale neînțelegerii dintre ei au fost făcute publice în 2011, când au lansat împreună albumul „Watch the Throne”. În 2016, dezacordul lor s-a agravat. West l-a criticat pe fostul său colaborator în timpul unui concert. Până în prezent, cei doi nu s-au împăcat. Iar acum, Kanye o atacă și pe soția acestuia.

Beyoncé și Jay-Z nu au răspuns la acuzațiile lui Kanye West, care susține că se folosesc de magie neagră pentru a obține ceea ce își doresc, dar fanii celor trei cântăreți au sărit ca arși când au auzit acuzațiile făcute și atacul nemilos la adresa reputației foștilor prieteni ai lui Kanye.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
index (26) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net