Beyoncé, nud pe coperta noului album! Nimeni nu se aștepta să o vadă așa

Beyoncé (42 de ani) le-a oferit o surpriză neașteptată fanilor ei! Celebra cântăreață americană, care se laudă cu o avere de 800 de milioane de dolari, a publicat coperta celui mai nou album al său, intitulat „Cowboy Carter”.

Beyoncé, nud pe coperta albumului „Cowboy Carter”
Beyoncé s-a dezbrăcat pentru albumul „Cowboy Carter” (Foto: Instagram)

Artista a pozat nud, cu un trabuc în mână și cu o panglică pe care era scris mesajul: „ACT II Beyincé , care i-a acoperit părțile intime. Pe numele ei real Giselle Beyoncé Knowles, vedeta a explicat că numele ei de familie a fost tipărit greșit pe certificatul său de naștere și că nu este singura membră a familiei sale care a pățit asta. Beyoncé este numele de fată al mamei sale, Tina.

După ce s-a căsătorit cu rapperul Jay-Z, alături de care are trei copii Blue Ivy (12 ani) și gemenii Rumi și Sir (6 ani), ea a luat numele de familie al soțului ei – Carter. „Cowboy Carter” este al optulea album de studio al său și va fi lansat pe 29 martie.

Dieta lui Beyoncé

Beyoncé a afirmat în trecut că a ținut o dietă strictă, atunci când a fost nevoită să slăbească rapid, pentru a arăta cât mai bine pe scenă. Ea a reușit să dea jos 22 de kilograme, după ce a născut gemeni, în 2017. La acea vreme, artista ajunsese să cântărească 100 de kilograme.  Dieta ținută de cântăreață se bazează pe un plan alimentar complet vegan, care durează 22 de zile, cu o varietate de rețete din legume.

„Pentru ca să-mi ating obiectivul, mă limitez la o dietă fără pâine, fără carbohidrați, fără zahăr, fără lactate, fără carne, fără pește, fără alcool și mi-e foame mereu!”, a mărturisit ea la acea vreme. De asemenea, cântăreața se încadrează în doar 1,400 de calorii pe zi, pentru a se asigura că slăbește rapid. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net