Beyoncé își eclipsează soțul! Ținuta sexy i-a amețit pe fani: „Pe el nici nu l-am observat”

Ce apariție! Beyoncé (42 de ani) și-a uimit recent fanii, după ce a publicat o imagine în care apare alături de soțul ei, rapperul americană Jay-Z (54 de ani). Îmbrăcată într-o rochie colorată și extrem de mulată, artista și-a etalat formele voluptoase, în timp ce își ținea partenerul de mână.

Beyoncé, îmbrăcată într-o rochie roz cu roșu, lângă Jay-Z
Beyoncé nu ratează nicio ocazie să se pozeze alături de Jay-Z (Foto: Instagram)

În picioare, vedeta a ales să poarte o pereche de pantofi cu platformă, de culoare roz. La rândul său, Jay-Z a optat pentru o ținută elegantă de culoare gri. Fanii au remarcat că Beyoncé își eclipsează cu brio soțul, în toate fotografiile în care apar împreună. „O văd doar pe ea în această poză. Abia l-am observat pe Jay-Z”, a glumit un fan, pe Instagram.

Beyoncé, care deține o avere de 800 de milioane de dolari, are trei copii alături de partenerul său de viață, pe Blue Ivy (11 ani) și pe gemenii Rumi și Sir (6 ani).

Beyoncé urmează o dietă vegană, atunci când vrea să slăbească repede

Beyoncé a dezvăluit în trecut că ține un regim destul de strict, atunci când trebuie să slăbească rapid, pentru a arăta cât mai bine pe scenă. Ea a reușit să dea jos 22 de kilograme, după ce a născut gemeni, în 2017. La acea vreme, ea ajunsese să cântărească 100 de kilograme. Dieta ținută de cântăreață se bazează pe un plan alimentar complet vegan, care durează 22 de zile, cu o varietate de rețete din legume.

„Pentru ca să-mi ating obiectivul, mă limitez la o dietă fără pâine, fără carbohidrați, fără zahăr, fără lactate, fără carne, fără pește, fără alcool și mi-e foame mereu!”, a mărturisit ea la acea vreme. Ea are grijă să nu mănânce mai mult de 1,400 de calorii pe zi, pentru a se asigura că slăbește foarte repede. Însă, nutriționistul Daniel O'Shaughnessy nu recomandă această dietă strictă pentru oamenii de rând, întrucât ar putea fi periculoasă din cauza aportului mult prea mic de calorii.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net