Ce fițe au divele de la Hollywood! Nici umbrelele nu și le țin singure

Ultima actualizare:

Nu le ajunge nimeni la nas! Divele de peste Ocean sunt obișnuită să aibă oameni care să le servească în orice moment din zi. De exemplu, atunci când plouă sau când ninge, ele nu vor să își țină singure umbrelele, așa că preferă să angajeze oameni special pentru acest lucru. Astfel, s-a ajuns ca la Hollywood să existe un job cunoscut în presa internațională drept „asistentul de umbrelă”.

Vedetele care au „asistenți de umbrelă”

Sofia Richie, îmbrăcată în bej mergând prin ploaie. Un asistent personal îi ține umbrela
Graviduța Sofia Richie a angajat un bărbat să îi țină umbrela (Foto: Profimedia)

Sofia Richie Grainge (25 de ani) a fost văzută zilele trecute în West Hollywood, California, plecând dintr-un restaurant, pe o ploaie torențială. Vedeta, care este însărcinată cu primul ei copil, n-a avut de ce să-și facă griji, căci asistentul ei a fost cel care i-a ținut umbrela. Ea a avut doar grijă să își care geanta Hermès, în valoare de 27.000 de dolari, în timp ce își aranja părul. Modelul american, care are o avere de 8 milioane de dolari, și-a „ascuns” burtica de gravidă cu o pelerină largă de culoare maro, iar în partea de jos a purtat pantaloni gri. Deși afară ploua torențial, Sofia Richi n-a vrut să renunțe la ochelarii de soare.

Jennifer Aniston, într-un palton negru
Jennifer Aniston are și ea un asistent personal care face asta (Foto: Profimedia)

Jennifer Aniston (54 de ani) este prea faimoasă ca să își țină singură umbrela! Acest lucru nu se întâmplă doar pe covorul roșu ci și în viața de zi cu zi. Starul din „Prietenii tăi”, care se laudă cu o avere de 300 de milioane de dolari a fost văzut de nenumărate ori pe străzile din Los Angeles, pe timp de ploaie. De fiecare dată, Jen a fost alături de un asistent personal, care a avut grijă ca nici un fir din podoaba capilară blondă a actriței să nu se ude.

Angelina Jolie și copiii au o permanent o femeie care le cară umbrela (Foto: Profimedia)
Angelina Jolie și copiii au o permanent o femeie care le cară umbrela (Foto: Profimedia)

Angelina Jolie (48 de ani) și copiii ei sunt tratați regește, atunci când ies la cumpărături. La fel ca alte actrițe de la Hollywood, și ea are o asistentă personală  însărcinat cu…umbrela! Jolie, care deține o avere de 120 de milioane de dolari, petrece mai tot timpul în compania celor șase copii ai ei, Maddox (22 de ani), Pax (20 de ani), Zahara (19 ani), Shiloh (17 ani) și gemenii Knox și Vivienne (15 ani), aceștia mergând des la cumpărături. Atunci când ninge sau când plouă, Jolie se asigură că asistenta ei personală îi ține umbrela, îi deschide ușa atunci când se urcă în mașină și îi face rezervări la restaurante.

Beyoncé are și ea un „asistent de umbrelă”
Beyoncé are și ea un „asistent de umbrelă”

Beyoncé (42 de ani) are aceleași pretenții! Fie că este vorba despre un eveniment oficial pe covorul roșu sau o ieșire cu prietenii, în Hollywood, cântăreața americană nu vrea să își țină singură umbrela. Încă de la începuturile sale în cariera muzicală, Beyoncé a fost cunoscută pentru faptul că a avut un asistent personal care să facă acest lucru. Conform unor zvonuri recente, vedeta, care se laudă cu o avere de 800 de milioane de dolari, cere hotelurilor să îi pună un capac de WC de unică folosință, pentru că nu vrea să-l folosească dacă nu este nou.

Paris Hilton nu schimbă scutece

Paris Hilton are o bonă pentru băiețelul ei, Phoenix
Paris Hilton are o bonă pentru băiețelul ei, Phoenix

Deși are doi copii, Paris Hilton (42 de ani) și-a șocat fanii, atunci când a dezvăluit că nu le schimbă scutecele, lăsând de înțeles că de acest lucru se ocupă bona. Ea și soțul ei, Carte Reum, au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat. Ei au un băiețel pe nume Phoenix (1 ani) și o fetiță pe care au botezat-o London, care are doar două luni. „Sunt prea speriată ca să schimb scutece”, a mărturisit Paris, care are o avere de 300 de milioane de dolari, în urmă cu câteva luni. Bona a încercat să îi arate cum se pune un scutec, pentru că vedeta habar nu avea. După ce videoclipul în care a făcut această mărturisire a devenit viral și toată lumea i-a sărit în cap, Paris Hilton a spus că a glumit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net