S-a mutat în România și vrea să devină vrăjitoare pentru a scăpa de fantoma fostului soț

Ultima actualizare:

O femeie din Marea Britanie a venit special în România pentru a cere ajutorul celei mai renumite vrăjitoare din țară. Supărată pe soțul-fantomă că a înșelat-o, fiind căsătorită cu o fantomă pe nume Edwardo, ea spune că a divorțat după un an, iar acesta a început s-o bântuie. Pentru a scăpa de el, s-a mutat în România, aspirând să devină vrăjitoare.

O femeie din Anglia s-a mutat în România pentru a se face vrăjitoare / foto: colaj Instagram
O femeie din Anglia s-a mutat în România pentru a se face vrăjitoare / foto: colaj Instagram

Brocarde, în vârstă de 40 de ani, din Oxfordshire, Marea Britanie, a venit în România pentru a deveni vrăjitoare, cu scopul de a se proteja de soţul-fantomă. Ea susține că soțul ei, o fantomă pe nume Edwardo, care că a trăit în timpul reginei Victoria, a înșelat-o și a încercat să o urmărească. Pentru a se proteja, a apelat la ajutorul celei mai renumite vrăjitoare din țară, Mihaelei Minca.

Acolo, ea a fost primită ca membru onorific al grupului de vrăjitoare, alăturându-se fiicelor Mihaelei pentru a învăța cum să-și valorifice propriile puteri. „Am fost onorată să fiu invitată în casa Mihaelei, să am o perspectivă atât de personală asupra vrăjitoriei mi-a amplificat înțelegerea spiritualității. A fost o experiență încurajatoare să fiu învăluită de o energie feminină atât de pozitivă și a fost reconfortant să pot participa la vrăjile și ritualele lor. Nu mă așteptam să fac o vrajă, dar când îți petreci ziua ca vrăjitoare, nimic nu este imposibil.

„Nu mă așteptam să fac o vrajă”

Ceva m-a adus în România, indiferent dacă crezi sau nu în vrăjitorie, faptul că fac parte din acest cerc mi-a arătat cu adevărat cum să cred în mine și să-mi urmez destinul care mi-a fost ales”, a declarat Brocarde, conform tabloidului britanic Mirror.

De asemenea, Brocarde a vrut să devină vrăjitoare în încercarea de a înțelege de ce poate comunica cu spiritele și poate percepe lucruri pe care alții nu le pot percepe. Astfel, ea și-a anunțat intenția de a urma o carieră ca investigator paranormal, determinată să înțeleagă și să valorifice părțile sale de „magie interioară”.

„Vrăjitoarele cred că nimic nu se întâmplă fără motiv, și eu cred asta. Știam că viața de după Edwardo nu va reveni niciodată la «normal» și sunt de acord cu asta, cred că a existat un motiv pentru care am început să comunic cu spiritele și nu mă mai tem să învăț mai multe iar viața este o aventură acum!”, a mai adăugat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net