A ajuns la spital după ce a auzit ce ar fi făcut soțul ei în România. „Nu vreau să...”

Ultima actualizare:

Părea a fi unul dintre cele mai reușite transferuri făcute de CFR în ultima perioadă, însă performanțele au început să dispară după numai câteva meciuri. În vârstă de 33 de ani, fotbalistul grec Panagiotis Tachtsidis se confruntă cu probleme și în viața personală.

În timpul primelor meciuri în tricoul celor de la CFR, Panagiotis Tachtsidis a impresionat fanii noii sale echipe, însă forma sa a dispărut rapid după câteva partide. Recent, mijlocașul grec a avut un meci de coșmar în Cupa României, în fața celor de la Corvinul. Mijlocașul de la CFR a fost protagonistul mai multor acte de indisciplină, iar la finalul meciului, al cărui scor a fost 0 – 4, Adrian Mutu și-a dat demisia din poziția sa de antrenor.

Se pare că cei de la CFR deja au ajuns la limita răbdării cu mijlocașul grec, deoarece Cristi Balaj a declarat, acum câteva zile, că Panagiotis Tachtsidis nu se va mai afla în lotul echipei, începând din sezonul viitor. Iar problemele din teren, cât și cele 7 cartonașe galbene și unul roșu, ar putea fi provocate de problemele personale din viața mijlocașului grec.

Panagiotis Tachtsidis și Zeta Theodoropoulou s-ar fi despărțit

Se pare că mijlocașul de la CFR s-ar fi despărțit de soția sa, Zeta Theodoropoulou. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2016 și au împreună 3 copii, iar tânăra, o cunoscută vedetă de televiziune în Grecia, a participat recent la o emisiune în timpul căreia a părăsit brusc platoul. Se pare că Zeta Theodoropoulou ar fi leșinat, iar acest moment ar fi coincis cu aflarea veștii că mijlocașul de la CFR a fost văzut într-un club, alături de două femei.

Starea de sănătate a Zetei Theodoropoulou a fost îndeajuns de severă încât să fie nevoie ca tânăra să fie dusă la spital. Cei doi nu se mai urmăresc reciproc pe rețelele de socializare și nu au mai postat fotografii împreună. Vedeta din Grecia chiar și-a schimbat numele de pe Instagram, din „Lady Tachtsidis”, în „Lady Theo”.

„Nu vreau să declar nimic despre viața mea personală”, a spus tânăra, potrivit celor de la enikos.gr. „Pentru moment, nu am nimic rău de spus despre tatăl copiilor mei”, a mai continua Zeta Theodoropoulou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net