Locuitorii unui cartier din Galați au sunat la 112 după ce au văzut șacali în zonă! Jandarmii nu au găsit animalele

Autoritățile din Galați sunt în alertă, după ce locuitorii unui cartier de la marginea orașului au sunat la 112. Aceștia au spus polițiștilor că au văzut șacali în zonă, iar jandarmii deja au pornit în căutarea animalelor.

Jandarmii au căutat șacalii timp de o oră / foto: Freepik
Jandarmii au căutat șacalii timp de o oră / foto: Freepik

Alerta a fost dată chiar în cursul serii de ieri, pe 10 aprilie 2024. În jurule orei 22:00, unui echipaj de jandarmerie ce se afla într-o misiune de menținere a ordinii publice în municipiul Galați i-a fost solicitat să se îndrepte în cartierul Cantemir. Motivul a fost faptul că locuitorii din zonă au sunat la 112, după ce au văzut mai mulți șacali.

Localnicii presupun că animalele și-au găsit o nouă casă în pădurea din apropiere. După ce jandarmii au ajuns la fața locului, nu au putut da de urma șacalilor, chiar și după o oră de căutări. Autoritățile au recomandat celor care ajung față în față cu animale sălbatice să nu se apropie de acestea și să sune cât mai repede la 112, transmite adevarul.ro.

Jandarmii nu au găsit șacalii

„Ajunși la fața locului, jandarmii nu au observat animalele sălbatice în zona locuibilă, motiv pentru care au efectuat căutări timp de o oră în zona împădurită și canalele de irigație din apropiere, folosind semnalele acustice și luminoase, pentru îndepărtarea animalelor sălbatice. Recomandăm persoanelor care observă animale sălbatice să nu se apropie de acestea și să apeleze numărul unic de urgență 112”, a comunicat, conform sursei, Jandarmeria Galați.

Acest incident nu este singurul de acest gen, în județul Galați. Pe rețelele de socializare, mai mulți oameni au mărturisit că au văzut șacali, în zonă.

„Pe marginea șoselei care leagă comuna Vădeni/Brăila de podul peste Siret de la Șendreni, pe acest sens, este un șacal mort de două săptămâni, probabil lovit de mașină”, a scris un internaut, pe Facebook. „Sunt șacali, vă spun sigur. Mi-au ieșit mie în cale când mă plimbam prin pădure împreună cu un vecin, anul trecut, în septembrie. Am scos telefonul să-i filmez, dar a țipat la ei vecinul și au fugit”, a povestit altă persoană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net