Sentin╚Ť─â istoric─â! Un rom├ón a fost condamnat la 81 de ani de ├«nchisoare ├«n Spania, dup─â ce ╚Öi-a violat fiicele

image
Bărbatul și-a supus fiicele minore unor abuzuri inimaginabileFoto: pixabay

Stelian C. a fost condamnat la 81 de ├«nchisoare ├«n Spania, dup─â ce ╚Öi-a violat fetele adolescente. B─ârbatul de 48 de ani a fost g─âsit vinovat de 6 infrac╚Ťiuni de abuz sexual.

Curtea Provincial─â din Ciudad Real a dat mar┼úi (9 aprilie) cea mai mare condamnare din istoria. Rom├ónul a fost condamnat la 81 de ani, ┼čase luni ┼či o zi de ├«nhcisoare, acesta fiind g─âsit vinovat la ┼čase capete de acuzare de agresiune sexual─â asupra minorilor, potrivit observator.tv. B─ârbatul ╚Öi-a violat fetele de 15 ╚Öi 16 ani, la ├«nceputul lui 2017, timp de c├óteva luni. Acesta tr─âia cu minorele ├«n Villarrubia de los Ojos. Mama copilelor se afl─â ├«n Rom├ónia.

B─ârbatul le-a amenin╚Ťat pe fete c─â le ucide dac─â se duc la poli╚Ťie

Stelian C. le-a amenin╚Ťat pe minore c─â le va ucide dac─â acestea ├«ndr─âznesc s─â vorbeasc─â de abuzurile sexuale la care au fost supuse. B─ârbatul le b─âtea regulat ╚Öi le amenin╚Ťa c─â ÔÇ×o va t─âia buc─â╚ŤeleÔÇŁ ╚Öi pe mama lor, dac─â acestea ├«i spun despre viol.

Cele dou─â fete au vorbit despre abuzurile la care au fost supuse, la precedenta ├«nf─â╚Ťi╚Öare din proces (2 aprilie), iar expertizele medicale le-au confirmat afirma╚Ťiile.┬á

Unul dintre cele mai ╚Öocante abuzuri la care a fost supus─â fiica cea mic─â a avut loc pe 3 mai 2017. Stelia C ╚Öi-a luat fata cu for╚Ťa ├«n ma╚Öin─â, a b─âtut-o, apoi a dus-o pe un c├ómp la marginea localit─â╚Ťii ╚Öi a violat-o. Mama fetelor venise atunci ├«n Spania, pentru aniversarea uneia dintre fete. C├ónd s-au ├«ntors acas─â, b─ârbatul i-a spus copilei c─â o va ├«njunghia dac─â spune un cuv├ónt.

├Än cele din urm─â, fetele i-au spus mamei tot ce s-a ├«nt├ómplat, iar femeia ╚Öi-a denun╚Ťat so╚Ťul, care a fost arestat ╚Öi condamnat la o sentin╚Ť─â istoric─â.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
Lacul Morii jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg
7 act 1 2col trotineta jpeg
Sake, b─âutura din haiku jpeg