Șocant! Un criminal în serie, vinovat pentru uciderea a 42 de femei, inclusiv pe soţia lui, a fost prins! Totul s-a întâmplat în timpul finalei Euro

Un criminal în serie din Kenya a fost arestat în timp ce urmărea finala Campionatului European de Fotbal 2024. Ulterior, acesta a mărturisit că a ucis 42 de femei, inclusiv pe soția sa, începând din 2022, conform unui raport BBC.

Spania a câștigat, sâmbătă,, finala Euro / foto: arhiva
Spania a câștigat, sâmbătă,, finala Euro / foto: arhiva

Poliția kenyană l-a catalogat pe bărbat drept un „ucigaș în serie”. Jomaisi Khalisia, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut într-un bar în timp ce urmărea finala EURO 2024.

Șocul a cuprins Kenya când primul dintre cadavrele dezmembrate de Khalisia a fost descoperit vineri la cariera Mukuru din Nairobi.

„A mărturisit că a ademenit, ucis și aruncat 42 de cadavre de femei la groapa de gunoi, toate crimele fiind comise începând din 2022, ultima chiar joi”, a declarat Mohamed Amin, șeful Direcției de Investigații Criminale (DCI).

După arestare, suspectul a condus polițiștii la locuința sa, aflată la aproximativ 100 de metri de locul crimei.

Bărbatul urmează să fie adus în fața instanțe

Poliția a descoperit o macetă și mai mulți saci asemănători celor folosiți pentru a ascunde cadavrele în locuința acestuia.

De vineri, polițiștii au izolat groapa unde au fost găsite mai multe cadavre în diferite stadii de descompunere. Victimele aveau vârste cuprinse între 18 și 30 de ani și toate au fost ucise în același mod, potrivit autorităților.

Poliția continuă să-l interogheze pe suspect „Este evident că avem de-a face cu un criminal în serie psihopat, care nu respectă viața umană și nu are niciun pic de respect și demnitate”, a declarat Mohamed Amin, șeful DCI.

Autoritatea de supraveghere a poliției din Kenya a anunțat că investighează posibila implicare a forțelor de ordine în aceste crime, având în vedere că groapa de gunoi se află în apropierea unei secții de poliție.

Ofițerii care lucrau la acea secție au fost transferați pentru a asigura „investigații corecte și imparțiale” în cazul acestor crime „odioase”, a declarat Douglas Kanja, șeful interimar al poliției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net