Denis Drăguș a făcut nuntă cu 200 de invitați la Ciolpani. Ce superbă a fost Vanessa și ce colegi de la națională au fost la petrecere. FOTO

Ultima actualizare:

Sărbătoare în rândul tricolorilor care ne-au adus atâta bucurie la EURO 2024! Denis Drăguș, unul dintre jucătorii de bază ai echipei naționale, s-a căsătorit cu Vanessa, cea care îi este alături de șase ani și cu care are două fetițe superbe. Mezina a fost botezată tot miercuri.

Băluță, Coman, Alibec, Drăgușin și Stanciu, alături de mirele Denis Drăguș (FOTO: Instagram)
Băluță, Coman, Alibec, Drăgușin și Stanciu, alături de mirele Denis Drăguș (FOTO: Instagram)

Atacantul naționalei are o vară de neuitat. Totul a început cu convocarea la echipa națională pentru participarea la turneul final al Campionatului European. Apoi, titularizarea lui la competiție și marcarea unui gol în victoria, scor 3-0, cu Ucraina, din prima etapă. La câteva zile de la acea reușită, a venit vestea transferului său la una dintre echipele puternice ale Turciei, Tranbzonspor, iar miercuri, 10 iulie, a venit unul dintre cele mai importante momente din viață: nunta cu Vanessa, cea care îi este alături de mulți ani și cu care are două fetițe. De altfel, în aceeași festivitate cu nunta s-a sărbătorit și botezul mezinei familiei, Derya-Sarah.

Denis și Vanessa Drăguș și cele două fetițe ale lor
Denis și Vanessa Drăguș și cele două fetițe ale lor

Antrenorul Marius Șumudică a fost naș

Organizată la Ciolpani, într-un decor mirific, în singura seră de evenimente din apropierea Capitalei, petrecerea a avut peste 200 de invitați. Mulți dintre ei din lumea fotbalului. De altfel, cuplul a avut două perechi de nași, una dintre ele fiind formată din Marius Șumudică și soția lui. Acesta este cel care i-a salvat practic cariera atacantului, transferându-l anul trecut la Gaziantep, după ani de nereușite la Standard Liege.

E un moment special, am emoții. Nu trăiești în fiecare zi un astfel de moment. Mă bucur că s-a întâmplat, că am făcut acest pas. Cred că e cea mai frumoasă vară din viața mea. Nu puteam să îmi doresc mai mult, e un sentiment unic, greu de descris. Nu a fost greu să îmi aleg nașii, avem două perechi. Deja nu mai e un secret, am o relație specială cu Șumi, m-a ajutat foarte mult. Cred că o să îi mulțumesc că e alături de mine în continuare. Eu speram să mai fim la EURO și să schimb data nunții, așa că abia după meciul cu Olanda am început să ne pregătim de nuntă, nu am vrut să ne gândim la asta”, a declarat, emoționat, Denis Drăguș, conform gsp.ro.

La rândul său, nașul Șumudică a spus, la sosire: „Drăguș e un jucător de top 5 campionate. Trabzonspor va fi o rampă de lansare pentru el. Îl iubesc pe Drăguș, îi iubesc familia. Este dificil, Budescu și Alibec sunt apă de ploaie pe lângă el”.

La petrecerea ținută la Orangeria Iris, din Ciolpani, au participat și foarte mulți jucători activi. Nu au lipsit, dintre colegii de la națională, Florinel Coman, Răzvan Marin, Radu Drăgușin, Denis Alibec sau căpitanul Nicolae Stanciu. Dar au fost prezenți și prieteni vechi din lumea fotbalului, iar FCSB-istul Alexandru Băluță este doar un exemplu. Toți au asistat chiar în respectiva locație la ceremonia religioasă, după care au dansat ore bune pe cele mai în vogă ritmuri. Mireasa a avut un buchet rupt parcă din nunțile regale: cu trandafiri parfumați din grădinile regale englezești Patience by David Austin, de culoare albă, cu inserții fine de fire de floarea miresei, conform organizatorului evenimentului, Nicu Bocancea.

Ceremonia religioasă a avut loc chiar la locul petrecerii, în Ciolpani (FOTO: Instagram/ Ioanatm)
Ceremonia religioasă a avut loc chiar la locul petrecerii, în Ciolpani (FOTO: Instagram/ Ioanatm)

Denis și Vanessa formează un cuplu de șase ani și au două fetițe

Povestea de dragoste dintre Denis (25 de ani) și Vanessa a început oficial în urmă cu 6 ani, pe când Denis juca în campionatul intern, la Viitorul Constanța, actuala Farul. Numai că ei se cunosc de când aveau 10 ani! Ei au împreună două fetițe, Gloria (3 ani) și Derya-Sarah (1 an), aceasta din urmă fiind și cea botezată miercuri. Cererea în căsătorie a fost făcută în 2021, însă nunta a tot fost amânată și, poate deloc întâmplător, are loc în cel mai bun an din cariera fotbalistului.

Din păcate există și o parte mai urâtă a poveștii: părinții jucătorului – tatăl său, Mihai, a fost un foarte valoros fotbalist în prima divizie, la FC Argeș, dar și în Coreea de Sud – nu au fost de acord cu această relație, iar răceala a ieșit cel mai acut la suprafață cu ocazia botezului fiicei mai mari, Gloria, la care Denis nu și-a invitat părinții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
poza nationala plimbare jpg
Mircea Lucescu jpg
Cornel Dinu facebook jpg
Lionel Messi si Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Dorinel Munteanu (Sportpictures) jpg
Nationala Romaniei (Facebook) jpg
Echipa nationala a Romaniei (Sportpictures) jpg
Gheorghe Hagi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net