Tragedie cumplită! Trei tinere au fost găsite cu gâtul tăiat, pe malul unui râu

Un pescar din Ecuador a făcut, de curând, o descoperire care a șocat întrega țară. Trei fete, de 19, 20 și 22 de ani, au fost găsite de bărbat, moarte. Tinerele aveau gătul tăiat și pe corp prezentau urme de tortură.

Cele trei tinere au fost torturate înainte să fie omorâte / FOTO NewsFlash / Social Media
Cele trei tinere au fost torturate înainte să fie omorâte / FOTO NewsFlash / Social Media

Atunci când au fost găsite, într-un șanț, la marginea râului Esmeraldas, Tayeli Tapia (22), Denisse Reyna (19) și Yuiliana Marcias (21) erau legate la membre și prezentau urme de tortură, informează Daily Mail.

Câinele pescarului a fost cel care a găsit șanțul în care cele trei erau îngropate. Șocat, a anunțat autoritățile, iar poliția s-a deplasat imediat la fața locului.

Potrivit primelor informații din anchetă, fetele au fost legate la gură și la mâini, înainte de a fi, practic, executate în stil mafiot. „Erau tinere, aveau la ele obiecte vestimentare de plajă, costume de baie, pantaloni scurți”, a declarat Diego Velastegui, de la poliția din Quininde, pentru o publicație locală.

Rudele fetelor cer găsirea vinovaților

Sursa menționată mai sus scrie că fetele ajunseseră din Santo Domingo de los Tsachilas, de la peste 100 de klometri, pe data de 4 aprilie 2023. Văzând că nu au mai dat niciun semn de viață, rudele le-au dat dispărute chiar în ziua șocantei descoperiri.

Nimeni nu știe cu cine s-au întâlnit Tayeli Tapia, Denisse Reyna și Yuiliana Marcias înainte să fie asasinte. Totuși, anchetatorii au indentificat firma de închirieri auto la care cele trei fete ar fi apelat pentru a ajunge în locul unde și-au găsit sfârșitul.

„Tot ce vreau este dreptate, și dacă lumea știe ar trebui să spună cine este responsabil pentru aceste crime, pentru că sunt trei crime într-o singură zi”, a declarat mătușa Yulianei. Mai mult, poliția a găsit și un telefon mobil despre care speră să conțină probe care să ducă la identificarea asasinului sau asasinilor.

Totodată, poliția a confirmat faptul că cele trei fete nu făceau parte dintr-un grup muzical așa cum se zvonise inițial. Totuși, Yuliana cocheta cu muzica, având numele de scenă „Siria”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net