Moarte înfiorătoare, pentru un motiv de neînțeles. A fost ucis pentru că nu a dat rest un leu

Ultima actualizare:

O crimă înfiorătoare s-a întâmplat la Galați! Un bărbat a fost omorât după ce a refuzat să mai dea rest un leu. Din păcate, acest lucru l-a lăsat fără viață. Ionel Buzenche, cel care l-a omorât, cunoștea victima foarte bine.

Foto arhivă
Foto arhivă

O seară de băută, transformată într-o crimă!

Doi bărbați din Băleni, județul Galați, se aflau într-o seară la băut, așa că au intrat într-un bar să mai cumpere niște alcool. Unul dintre ei avea o bancnotă de 5 lei, pe care i-a înmânat-o prietenului său de pahar pentru a cumpăra o doză de bere. Numai că acesta mai trebuia să înapoieze restul de un leu, lucru pe care a refuzat să-l mai facă. 

Citește și: Cine este Andra, tânăra din Bucureşti ucisă de ziua ei de iubitul gelos

Nervos, ”păgubitul” s-a supărat atât de tare încât a reacționat agresiv. Așa că Buzenche, bărbatul care acum trebuie să răspundă în fața legii pentru moartea prietenului său, s-a întors în bar, a mai băut un pahar de alcool, a revenit la prietenul lui, s-au certat în continuare, s-au înjurat ca la ușa cortului, după care i-a tras un pumn în barbă. Însă Ionel Buzenche nu s-a lăsat cu una, cu două, așa că i-a mai aplicat niște lovituri, în setea dea lui de răzbunare. Așa că i-a mai tras un picior în zona coastelor. Din păcate, lovitura a fost dură, pentru că victima a căzut cu capul de asfalt, lucru care a dus la moartea sa.

La fața locului au intervenit oamenii prezenți la nefericitul eveniment, care au încercat să-l trezească pe bărbatul lovit. Martorii au observat rana puternică din zona cefei, de unde îi curgea și sânge. Trei zile mai târziu, bărbatul a gresat a murit, așa că  nici măcar medicii nu au mai avut ce să-i facă.

Întâmplarea a avut loc pe 16.07.2022, iar cei doi bărbați consumaseră înainte doi litri de vin, li s-a deschis apetitul, așa că au zis că n-ar mai strica încă un rând de bere sau orice altceva din licoarea lui Bachus.

Întreaga scenă a fost cuprinsă pe camerele de luat vederi din zonă. Ulterior, audiat de autorități, agresorul a spus că doar și-a împins camaradul de alcool, după care a recunoscut că l-a lovit intenționat.

În consecință, Tribunalul Galați l-a condamnat în 27.12.2022 pe Ionel Buzenche, un bărbat de 52 de ani, la 5 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. De asemenea, acesta va trebui să plătească daune morale de 15.000 de lei unei rude a victimei. Decizia instanței nu este definitivă.

„Raportat la circumstanțele reale și persoanele ale inculpatului, instanţa apreciază că stabilirea unei pedepse cu închisoarea pentru infracțiunea comisă, situată peste minimul special prevăzut de lege, va fi în măsură să conducă la reeducarea şi sancţionarea acestuia”, este concluzia instanței de judecată, care reținuse că anterior agresorul fusese condamnat pentru omor calificat.

Din păcate, o seară între prieteni s-a transformat într-un coșmar negru, totul din cauza consumului exagerat de alcool și stăpânirea cu greu a emoțiilor. Din păcate, foarte multe persoane reacționează agresiv după ce consumă o cantitate mai mare de alcool.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net