Cine este Andra, tânăra din Bucureşti ucisă de ziua ei de iubitul gelos

Ultima actualizare:

Crimă şocantă, în Capitală! O tânără de 33 de ani a fost ucisă de fostul iubit chiar în timp ce aştepta invitaţii pentru petrecerea de ziua ei de naştere. Victima a fost înjunghiată de mai multe ori şi a primit loviturile care i-au adus moartea chiar sub privirile primilor invitaţi sosiţi pentru ceea ce se anunţa o mare distracţie.

Andra a fost ucisă de fostul iubit
Andra a fost ucisă de fostul iubit

Atacul s-a petrecut într-un apartament din sectorul 6, relatează stirileprotv.ro. Medicii de la Ambulanţă au intervenit repede, dar nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Citește și: Copil de 14 ani din Vaslui, ucis de propriul tată cu satârul de tăiat porcul 

La faţa locului au ajuns de urgenţă şi poliţiştii de la Secţia 20, care l-au găsit în casă şi pe criminal, fostul iubit al femeii. Individul, în vârstă de 37 de ani, a fost preluat de oamenii legii şi dus la audieri. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi fost ucisă din gelozie. Prietenii tinerei au povestit că victima şi criminalul au avut o relaţie, dar se despărţiseră, lucru neacceptat de bărbat, care muncea în Italia.

Acesta mai făcuse închisoare şi şi-a ameninţat fosta iubită că vine şi o omoară dacă nu acceptă să se împace cu el. De patru zile venise în ţară şi părea că reluase relaţia cu fosta iubită, dar din nu se ştie ce motiv a pus mâna pe un cuţit şi l-a înfipt de mai multe ori în tânără.

Iată și: Meghan și Harry, vecini de coșmar! Crimă înfiorătoare petrecută lângă viitoarea casă a Ducilor de Sussex

Cine este Andra, tânăra ucisă de iubitul gelos

Ziua de vineri, 16 decembrie, trebuia să fie una frumoasă, plină de momente plăcute, însă pentru Andra a fost ultima în care a mai trăit. Tânăra își sărbătorea ziua într-un bloc din cartierul Militari din Capitală, iar la petrecere a ajuns și fostul iubit, care a ucis-o în fața oamenilor prezenți. Bărbatul s-a năpustit asupra ei și a înjunghiat-o până a lăsat-o fără suflare.

Inițial, criminalul a înjunghiat-o în spate, iar Andra a reușit să iasă afară din casă, să se târască până la lift, însă a tras-o în locuință, unde i-a aplicat mai multe lovituri în piept. Deși despărțiți, bărbatul venise în țară cu câteva zile înainte, se apropiaseră din nou și totul părea că merge în direcția bună. De fapt, iubitul gelos plănuia crima.

Criminalul lucra în Italia, însă s-a întors cu câteva zile înainte de crimă. Bărbatul o cunoștea pe Andra de 16 ani și își dorea de foarte mulți ani o relație cu ea. Până la urmă, cei doi au fost împreună, însă din cauza geloziei s-au despărțit. Andra, după ultimele certuri, a vrut să obțină un ordin de restricție împotriva fostului iubit, pe care l-a iertat, în cele din urmă, însă, din păcate, cu prețul vieții.

Criminalul este recidivist. El a fost condamnat la închisoare după o tâlhărie și eliberat în 2014
Criminalul este recidivist. El a fost condamnat la închisoare după o tâlhărie și eliberat în 2014

„A fost o ceartă între ei, dar, din păcate, a fost fatal.”, a spus unul dintre amicii Andrei. De altfel, cunoscuții au menționat că bărbatul și-a sunat prietenii, după ce a venit din Italia, și le-a spus că o omoară, mai susțin apropiații. 

Victima și criminalul fuseseră cu câteva zile înainte la o petrecere, unde, cel mai probabil, bărbatul a fost cuprins de scene de gelozie puternică. Acesta nu a mai judecat corect, astfel că a ucis-o pe iubita sa cu sânge rece. Cei doi s-au certat chiar la ziua Andrei.

Andra a murit în urma loviturilor de cuțit, iar acum, criminalul riscă să stea după gratii 25 de ani.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net