Tragedie de Sfântul Valentin! A murit prăbușită pe mormântul soțului

Ultima actualizare:

Erminia Dossi, o femeie din Italia, în vârstă de 85 de ani, a murit pe mormântul soțului ei chiar în ziua Sfântului Valentin. Tragedia a impresionat toată suflarea orașului Bergamo, iar povestea emoționantă a femeii este cunoscută acum de toată lumea. Cazul a fost relatat pe larg în publicația  La Repubblica.

Femeia s-a prăbușit fără viață pe mormântul bărbatului iubit
Femeia s-a prăbușit fără viață pe mormântul bărbatului iubit

Soțul ei a murit acum 40 de ani, iar Erminia Dossi a rămas singură cu șapte copii de crescut. I-a fost greu să se descurce. Însă, cel mai greu i-a fost să se despartă pentru totdeauna de Giacomo, bărbatul iubit. După moartea lui ea a suferit foarte mult. Atât de mult încât nu a existat zi să nu-l viziteze la cimitir. Mai mult, pentru că a vrut să fie cât mai aproape de el, femeia și-a vândut casa și s-a mutat într-un apartament dintr-un bloc aflat mult mai aproape de cimitir, scrie Digi24.

 Zi de zi, timp de 40 de ani, ea l-a vizitat, i-a adus flori și s-a rugat la mormânt pentru sufletul său.  Până în acest an. La 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, Erminia a plecat definitiv să se întâlnească cu soțul ei. S-a prăbușit pe mormânt și și-a dat ultima suflare. Venise, ca de obicei, să-i aducă flori și să îngrijească mormântul. 

Trupul neînsuflețit a fost descoperit de o altă femeie care venise și ea la cimitir, la mormântul unei rude. Speriată, aceasta și-a dat seama că Erminia nu este bine și a sunat la 112. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bătrână și au fost nevoiți să constate decesul.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
injunghiat pixabay jpg
cel mai tanar pictor jpg
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
shutterstock 1493322635 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net