Tragedie fără margini! Trupul unei tinere de 21 de ani, descoperit într-un coș de cumpărături

Tragedie fără margini în sânul unei familii din Statele Unite ale Americii, după ce trupul neînsuflețit al fiicei lor pe care o declaraseră dispărută a fost găsit într-un coș de cumpărături.

Cunoscuții o plâng pe Rosa
Cunoscuții o plâng pe Rosa

În urmă cu mai bine de două luni de zile, pe data de 18 ianuarie, Rosa, tânăra în vârstă de 21 de ani a dispărut fără urmă. Evenimentul nefericit s-a întâmplat în Chicago, Illinois, după ce și-a comandat un Uber și se îndrepta către o destinație necunoscută, informează Newsweek. Atunci a avut ultima conversație cu mama sa, pe care Rosa a asigurat-o că se va întoarce repede acasă.

Familia Rosei a angajat o echipă de detectivi particulari

Poliția din SUA investighează moartea Rosei, tânăra al cărei trup fără suflare a fost găsit într-un coș de cumpărături, legat și înfășurat într-un cearșaf.

Oamenii legii din Chicago au fost anunțați de dispariția Rosei, însă părinții acuză autoritățile că nu au făcut tot posibilul pentru a le găsi fiica.

Rosa avea doar 21 de ani
Rosa avea doar 21 de ani

În acest caz, familia a demarat o serie de căutări pe cont propriu, angajând o echipă de detectivi particulari. Săptămâni la rând au împărțit pliante oamenilor și au încercat să afle orice informație despre Rosa.

Firma de detectivi cu care familia Rosei a colaborat a anunțat moartea tragică a ei, în cadrul unei postări pe Facebook. ,,Lucrând îndeaproape cu familia, am localizat-o pe Rosa Chacon. Din păcate, Rosa a fost găsită decedată. Păstrați-i familia în rugăciunile voastre, deoarece este o perioadă foarte dificilă pentru e”, a fost anunțul agenției de detectivi.

Vestea morții tragice a fost confirmată și de către familia tinerei, care a declarat pentru ABC7 că Rosa a fost găsită moartă într-un coș de cumpărături. Din câte se pare, e vorba de o crimă.

Nu știu cum cineva a avut inimă să facă așa ceva”, a spus mama ei.

 „Mi-e dor de copilul meu”, a mărturisit și tatăl Rosei.

Mai mult decât atât, părinții tinerei fac tot posibilul pentru a găsi criminalul, astfel că au pus în joc suma de 20.000 de dolari drept recompensă. Poliția face cercetări în momentul de față pentru a găsi persoana responsabilă de moartea tragică a tinerei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net