Un român din Anglia și-a ucis colegul de cameră, printr-o metodă inspirată dintr-un joc video! Detalii terifiante

Caz înfiorător! Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost judecat de Tribunalul din Oxford (Anglia), pe 3 martie, pentru o crimă terifiantă.

Un român din Anglia și-a ucis cu sânge rece colegul de cameră (Foto: Arhiva Click!)
Un român din Anglia și-a ucis cu sânge rece colegul de cameră (Foto: Arhiva Click!)

Eugen Coman și-a ucis cu sânge rece colegul de cameră, pe Leonid Laboshin. Acesta era de origine rusă și avea 31 de ani. Metoda crimei a fost realizată printr-o înjunghiere inspirată din jocul video Hitman: Agent 47. Crima a avut loc pe data de 17 octombrie, acum doi ani, în bucătăria casei în care cei doi locuiau împreună de câțiva ani, situată pe Pinnocks Way, din localitatea Botley (Oxfordshire), conform Daily Mail.

Cum a fost surprins criminalul

Se pare că românul s-a inspirat din acțiunile unui asasin dintr-un joc video, Agentul 47, pe care acesta îl vedea ca pe un erou. Aceste lucruri reies și din faptul că Eugen Coman purta un un costum negru în seara când a fost arestat, asemenea celui purtat de idolul său din lumea jocurilor video. De asemenea, anchetatorii cred că bărbatul s-a ras în cap intenționat pentru a semăna cu idolul din jocul video „Hitman”.

În plus, o imagine prezentată în instanță îl prezintă pe român purtând un costum complet negru, în timp ce intra în magazinul Tesco. Toate acestea se întâmplau cu doar o oră înainte de comiterea faptelor, imitând din nou eleganța Agentului 47.

Românul neagă acuzațiile de crimă

Eugen Coman și-a recunoscut o parte dintre fapte. Mai exact, al a spus că şi-a înjunghiat colegul de cameră, însă a negat cu vehemență acuzațiile de omor, susținând că că nu se afla în deplinătatea facultăților mintale în momentul în care a comis crima.

Ce ținută avea bărbatul în seara când a fost arestat

Până la urmă, bărbatul cu „fantezii bizare”, a acceptat acuzația de omor din culpă pe motiv de discernământ limitat.

În seara zilei de 17 octombrie, atunci când a și fost arestat, Eugen Coman era îmbrăcat cu un costum negru, cămașă albă și cravată, adică exact costumul agentului 47 pe care procurorul l-a descris drept „o ținută destul de neobișnuită”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net