Tragedie ├«ntr-o familie de rom├óni din Anglia! Un b─âie╚Ťel de 5 ani, ├«njunghiat mortal de bunic─â. De ce boal─â sufer─â femeia

28 ianuarie 2022

David Mario Laz─âr, un b─âie╚Ťel de doar 5 ani, care locuia cu familia sa ├«n Anglia, a fost ucis, mar╚Ťi, chiar de c─âtre bunica lui, care trebuia s─â aib─â grij─â de copil. Femeia a luat un cu╚Ťit ╚Öi l-a ├«njunghiat mortal. ├Äntre timp, p─ârin╚Ťii ├«╚Öi vedeau lini╚Öti╚Ťi de munc─â, la serviciu. Tragedia a ╚Öocat ├«ntreaga comunitate, iar femeia - un monstru cu chip de om -  a fost internat─â, pentru moment ├«ntr-un spital de psihiatrie. P─ârin╚Ťii micu╚Ťului sunt distru╚Öi ╚Öi spun ei nu mai au nici un motiv s─â tr─âiasc─â.

image

O poveste cutremur─âtoare vine din Anglia. Este despre un monstru de femeie care ╚Öi-a ucis propriul nepot. L-a ├«njunghiat cu un cu╚Ťit, din motive numai de ea ╚Ötiute. Povestea a ╚Öocat ├«ntreaga comunitate din mica localitate Coventry, West Mids. 

Elena Anghel are 49 de ani, scrie The Sun, care a relatat pe larg povestea. Femeia a fost arestat─â dup─â ce ╚Öi-a ├«njunghiat nepo╚Ťelul de care trebuia s─â aib─â grij─â ├«n timp ce p─ârin╚Ťii erau la munc─â. P├ón─â la finalizarea anchetei, bunica va r─âm├óne internat─â ├«ntr-un spital de psihiatrie. 

image

Elena Anghel, ├«n v├órst─â de 49 de ani, a fost re╚Ťinut─â ├«n temeiul Legii privind s─ân─âtatea mintal─â, dup─â ce David-Mario Lazar, ├«n v├órst─â de cinci ani, a fost g─âsit mort ├«ntr-o cas─â din localitatea Coventry, West Mids.

image

O alt─â cuno╚Ötin╚Ť─â a familiei a declarat c─â o cuno╚Ötea pe femeie de foarte mul╚Ťi ani ╚Öi p─ârea o persoan─â de ├«ncredere. B─ârbatul care a spus aceste lucru este ╚Öocat mai ales c─â a mai precizat el, ╚Öi-a l─âsat de multe ori feti╚Ťa ├«n grija bunicii criminale. 

P─ârin╚Ťii, Cristina ╚Öi Dorinel Anghel, sunt distru╚Öi. Ei i-au adus ast─âzi un omagiu b─âie╚Ťelului lor. ÔÇ×Fiul nostru, a fost cel mai frumos copil din lume. Era un b─âiat foarte fericit. Z├ómbea mereu de c├ónd s-a trezit p├ón─â c├ónd s-a culcat. Avea at├ót de mult─â energie. ├Äi pl─âcea s─â danseze ╚Öi s─â c├ónte.El este toat─â inimile noastre, toat─â dragostea noastr─â ╚Öi este totul pentru noi doi.ÔÇŁ

image

Ieri, membrii familiei cu inima zdrobit─â au declarat pentru The Sun: ÔÇ×Mario a fost un b─âiat foarte fericit. Cel mai fericit b─âiat pe care l-am v─âzut vreodat─â ├«n via╚Ťa mea. ├Äi pl─âcea s─â mearg─â la ╚Öcoal─â, s─â ├«nve╚Ťe ╚Öi s─â-╚Öi dezvolte abilit─â╚Ťi ╚Öi s─â vorbeasc─â despre colegii s─âi de la ╚Öcoal─â. Era un copil genial.

├Änainte de crim─â s-au auzit ╚Ťipete

O vecin─â care plimb─â c├óinii a declarat n pres─â c─â a auzit ÔÇ×╚ŤipeteÔÇŁ din casa bunicii, ├«nainte ca poli╚Ťia s─â apar─â pu╚Ťin mai t├órziu. Agen╚Ťii l-au g─âsit pe copil ├«ntr-o balt─â de s├ónge ╚Öi au ├«ncercat ├«n zadar s─â-i acorde primul ajutor. Au chemat de urgen╚Ť─â ambulan╚Ťa Medicii au preluat copilul ╚Öi au ├«ncercat s─â-l resusciteze timp de 50 de minute de╚Öi ╚Ötiau c─â pu╚Ötiul nu mai are nici o ╚Öan─â.  S-a ├«nt├ómplat mar╚Ťi, la ora 18.00. 

image

Un purt─âtor de cuv├ónt al Serviciului de Ambulan╚Ť─â din West Midlands a declarat: ÔÇ×La sosire, echipajele au descoperit un b─âiat ├«n stare grav─â. El primea deja ├«ngrijiri medicale de la colegii de poli╚Ťie. ÔÇ×Personalul ambulan╚Ťei a ├«nceput imediat s─â administreze suport avansat de via╚Ť─â, dar, din p─âcate, ├«n ciuda eforturilor tuturor, a devenit evident c─â nu se putea face nimic pentru a-l salva pe b─âiat ╚Öi a fost confirmat decesul la fa╚Ťa loculuiÔÇŁ.

╚ścoala primar─â Hearsall, unde Mario era elev, a fost informat─â despre tragedie ╚Öi s-a oferit s─â acorde sprijin psihologic elevilor ╚Öoca╚Ťi de tragedie, dar ╚Öi p─ârin╚Ťilor. 

image

├Äntre timp, cazul este anchetat de  Poli╚Ťia Coventry. Ronan Tyrer, ╚Öeful poli╚Ťiei, a declarat c─â ÔÇ×investiga╚Ťia noastr─â continu─â cu privire la moartea lui David-MarioÔÇŁ. Ofi╚Ťerii no╚Ötri speciali╚Öti ├«i sus╚Ťin p─ârin╚Ťii ╚Öi cu to╚Ťii suntem al─âturi de ei. G├óndurile noastre sunt cu ei. ├Äi ├«ndemn─âm pe oameni s─â evite specula╚Ťiile pe re╚Ťelele de socializare sau s─â distribuie post─âri care ar putea, ├«n cele din urm─â, s─â sporeasc─â suferin╚Ťa familiei.ÔÇŁ

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
andrei stefanescu iubita3 png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg
FotoJet (4) jpg
masini electrice jpeg
monkeys g12b54201d 1920 jpg
copii portofel restituit png
landscape 2459981 1920 jpg