Tragedie într-o familie de români din Anglia! Un băiețel de 5 ani, înjunghiat mortal de bunică. De ce boală suferă femeia

Ultima actualizare:

David Mario Lazăr, un băiețel de doar 5 ani, care locuia cu familia sa în Anglia, a fost ucis, marți, chiar de către bunica lui, care trebuia să aibă grijă de copil. Femeia a luat un cuțit și l-a înjunghiat mortal. Între timp, părinții își vedeau liniștiți de muncă, la serviciu. Tragedia a șocat întreaga comunitate, iar femeia - un monstru cu chip de om -  a fost internată, pentru moment într-un spital de psihiatrie. Părinții micuțului sunt distruși și spun ei nu mai au nici un motiv să trăiască.

image

O poveste cutremurătoare vine din Anglia. Este despre un monstru de femeie care și-a ucis propriul nepot. L-a înjunghiat cu un cuțit, din motive numai de ea știute. Povestea a șocat întreaga comunitate din mica localitate Coventry, West Mids. 

Elena Anghel are 49 de ani, scrie The Sun, care a relatat pe larg povestea. Femeia a fost arestată după ce și-a înjunghiat nepoțelul de care trebuia să aibă grijă în timp ce părinții erau la muncă. Până la finalizarea anchetei, bunica va rămâne internată într-un spital de psihiatrie. 

image

Elena Anghel, în vârstă de 49 de ani, a fost reținută în temeiul Legii privind sănătatea mintală, după ce David-Mario Lazar, în vârstă de cinci ani, a fost găsit mort într-o casă din localitatea Coventry, West Mids.

image

O altă cunoștință a familiei a declarat că o cunoștea pe femeie de foarte mulți ani și părea o persoană de încredere. Bărbatul care a spus aceste lucru este șocat mai ales că a mai precizat el, și-a lăsat de multe ori fetița în grija bunicii criminale. 

Părinții, Cristina și Dorinel Anghel, sunt distruși. Ei i-au adus astăzi un omagiu băiețelului lor. „Fiul nostru, a fost cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu de când s-a trezit până când s-a culcat. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte.El este toată inimile noastre, toată dragostea noastră și este totul pentru noi doi.”

image

Ieri, membrii familiei cu inima zdrobită au declarat pentru The Sun: „Mario a fost un băiat foarte fericit. Cel mai fericit băiat pe care l-am văzut vreodată în viața mea. Îi plăcea să meargă la școală, să învețe și să-și dezvolte abilități și să vorbească despre colegii săi de la școală. Era un copil genial.

Înainte de crimă s-au auzit țipete

O vecină care plimbă câinii a declarat n presă că a auzit „țipete” din casa bunicii, înainte ca poliția să apară puțin mai târziu. Agenții l-au găsit pe copil într-o baltă de sânge și au încercat în zadar să-i acorde primul ajutor. Au chemat de urgență ambulanța Medicii au preluat copilul și au încercat să-l resusciteze timp de 50 de minute deși știau că puștiul nu mai are nici o șană.  S-a întâmplat marți, la ora 18.00. 

image

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din West Midlands a declarat: „La sosire, echipajele au descoperit un băiat în stare gravă. El primea deja îngrijiri medicale de la colegii de poliție. „Personalul ambulanței a început imediat să administreze suport avansat de viață, dar, din păcate, în ciuda eforturilor tuturor, a devenit evident că nu se putea face nimic pentru a-l salva pe băiat și a fost confirmat decesul la fața locului”.

Școala primară Hearsall, unde Mario era elev, a fost informată despre tragedie și s-a oferit să acorde sprijin psihologic elevilor șocați de tragedie, dar și părinților. 

image

Între timp, cazul este anchetat de  Poliția Coventry. Ronan Tyrer, șeful poliției, a declarat că „investigația noastră continuă cu privire la moartea lui David-Mario”. Ofițerii noștri specialiști îi susțin părinții și cu toții suntem alături de ei. Gândurile noastre sunt cu ei. Îi îndemnăm pe oameni să evite speculațiile pe rețelele de socializare sau să distribuie postări care ar putea, în cele din urmă, să sporească suferința familiei.”

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net