Un manechin celebru și-a ucis soțul cu sânge rece! Motivul halucinant

13 ianuarie 2022

Crimă șocantă! Modelul Vogue Lilia Sudakova, în vârstă de 27 de ani,  este acuzată că și-a ucis soțul, presupus abuziv, Serghei Popov, în vârstă de 28 de ani. Acesta ar fi chinuit-o aducând o altă femeie acasă în timpul unei vacanțe la Sankt Petersburg, Rusia.

article img
Lilia Sudakova este model Vogue Foto: arhiva personală

Un manechin celebru a povestit cum și-a ucis soțul când acesta „a batjocorit-o aducând o altă femeie acasă după ce ea a refuzat să facă sex cu el”.

Procurorii din Rusia au actualizat acuzațiile împotriva Liliei Sudakova, în vârstă de 27 de ani, de la vătămare corporală gravă la crimă, care ar putea duce la o pedeapsă de 15 ani de închisoare.

Vorbind pentru prima dată despre uciderea lui Serghei Popov, femeia a insistat că a fost o victimă a abuzului domestic și a acționat în autoapărare.

article img
Lillia Sudakova susține că a fost autoapărare Foto: arhiva personală

„Era beat mort. A venit acasă cu o fată și am înțeles ce voia să-mi arate cu asta. Cu o seară înainte nu am făcut ce a vrut el de la mine... a vrut sex... Și doar mi-a arătat că poate găsi pe altcineva...", a declarat Lilia Sudakova potrivit Mirror.

Modelul susține că a fost vorba de autoapărare, însă: "M-am dus la bucătărie, am întrebat-o dacă vrea să mănânce. A zis că vrea să mănânce și el, dar eu i-am răspuns că își poate pregăti singur. Din acel moment a devenit agresiv. M-a atacat, iar prietenul nostru (de asemenea, în apartamentul din Sankt Petersburg) l-a tras de pe mine.”

Procesul începe luna aceasta

În timp ce tăia o roșie cu un cuțit de bucătărie, Lilia Sudakova susține că el a țipat la ea și c[ a atacat-o din nou.

În prezent în arest la domiciliu, după opt luni de arest preventiv, modelul a spus unui intervievator că „a încercat să-l împingă” și în luptă l-a înjunghiat din neatenție în piept.

Dar procurorii spun că ea și-a înjunghiat în mod deliberat soțul, intenționând să-l omoare.

El „își pusese palma mâinii drepte pe umărul ei drept pentru a o calma și a rezolva conflictul”, dar ea „în mod deliberat și intenționat” l-a înfruntat și „l-a înjunghiat cel puțin o dată în piept”, a spus noua acuzație de crimă. la tribunalul districtual Dzerzhinsky, Sankt Petersburg, unde procesul ei urmează să înceapă luna aceasta.