Kate Moss, la fel de frumoasă ca în tinerețe și la 47 de ani! Care e secretul ei

Ultima actualizare:

De 30 de ani străluceşte pe podiumurile de prezentare de modă! Kate Moss a descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe. Diva a dezvăluit ce face ca să rămână neschimbată.

Fotomodelul Kate Moss arată la fel de bine ca în tinereţe la vârsta de 47 de ani. Ea a fost surprinsă recent la plimbare împreună cu căţelul ei, Stanley, în apropiere de casa sa din Cotswolds, sud-vestul Angliei. Era îmbrăcată superb, cu o ţinută sexy, cum poartă de obicei. Fusta sa scurtă lăsa la iveală picioarele care au făcut-o celebră pe podiumurile de prezentare de modă, perfect întreţinute. Kate a petrecut cea mai mare parte din perioada carantinei cauzate de pandemia de COVID-19 la reşedinţa sa din Cotswolds.

Kate Moss se ferește de soare și are grijă la dietă

Trăieşte împreună cu partenerul său, Count Nikolai von Bismarck, de 34 de ani, şi cu fiica ei, Lila Grace, în vârstă de 18, care îi calcă deja pe urme în cariera de manechin. Iubitul mult mai tânăr, împreună cu care este  din anul 2015, o ajută să ţină bătrâneţea la distanţă. În plus, are mare grijă să nu mănânce dulciuri şi să consume cât se poate de puţină carne. Pentru ca să-şi păstreze energia şi să aibă o piele frumoasă, vedeta spune că de cel puţin trei ori pe an face o cură cu sucuri naturale. Practic, în aceste perioade, timp de o săptămână, bea numai sucuri de fructe şi legume. Deşi îi place să se brozeze şi, anual, îşi face timp să meargă o săptămână la plajă, în rest, se fereşte să stea mult timp la soare. Pentru ca să-şi păstreze tenul frumos, are grijă să se demachieze foarte bine. În plus face măşti cu felii de castraveţi ca să-şi hidrateze bine pielea feţei. Pentru ca să aibă buze frumoase, le unge zilnic cu balsam. Kate Moss are o avere de 70 de milioane de dolari. A fost căsătorită cu muzicianul Jamie Hince (52 de ani) între 2011-2016. Pe fiica sa o are dintr-o relaţie cu publicistul Jefferson Hack (49 de ani) pe care a avut-o la începutul anilor 2000.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net