Christy Giles, g─âsit─â moart─â ├«n fa╚Ťa unui spital! Poli╚Ťi╚Ötii suspecteaz─â c─â modelul a fost ucis

18 noiembrie 2021
image
Christy Giles avea doar 24 de aniFoto: Instagram

Cadravrul lui Christy Giles a fost aruncat ├«n fa╚Ťa unui spital din Los Angeles s├ómb─ât─â sear─â (13 noiembrie). Poli╚Ťi╚Ötii suspecteaz─â c─â manechinul a fost ucis ╚Öi ├«ncearc─â s─â g─âseasc─â un cerc de suspec╚Ťi. Familia i-a implorat pe to╚Ťi cei care pot oferi informa╚Ťii despre ultimele ore ale modelului s─â sune la poli╚Ťie ╚Öi s─â colaboreze cu anchetatorii.

Dup─â ce au fost v─âzute vineri seara la o petrecere, Giles, ├«n v├órst─â de 24 de ani, ╚Öi designerul Hilda Marcela Cabrales-Arzola, ├«n v├órst─â de 26 de ani, au fost g─âsite pe strad─â, ├«n locuri diferite, la c├óteva ore distan╚Ť─â. Giles a fost declarat─â moart─â la fa╚Ťa locului, iar Cabrales-Arzola se afl─â ├«n prezent ├«n com─â, f─âr─â activitate cerebral─â ╚Öi pu╚Ťine perspective de recuperare, potrivit prietenilor.

image
Medicii legiști ar fi găsit heroină în corpul modeluluiFoto: Instagram

So╚Ťul lui Giles, Jan Cilliers, a sus╚Ťinut c─â a v─âzut un videoclip cu trei b─ârba╚Ťi masca╚Ťi ├«mbr─âca╚Ťi ├«n negru, care le-au aruncat pe fete pe strad─â, ├«n California de Sud. Ace╚Ötia au fost v─âzu╚Ťi ├«ntr-o Toyota Prius f─âr─â numere de ├«nmatriculare, relateaz─â New York Post. Cilliers sus╚Ťine c─â aceia╚Öi b─ârba╚Ťi au l─âsat-o pe Cabrales-Arzola ├«n stare critic─â ├«n fa╚Ťa spitalului Kaiser Permanente din West LA, dou─â ore mai t├órziu.

V─âduvul ├«ndurerat suspecteaz─â c─â Giles a fost drogat─â, deoarece a fost g─âsit─â heroin─â ├«n corpul modelului, pe care el nu crede c─â Christy Giles ╚Öi-ar fi administrat-o ├«n mod voluntar. 

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
cub delia png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png