Tragic! O fetiță și-a pierdut viața, după ce tatăl ei a lăsat-o toată ziua în mașină. Bărbatul a crezut că a dus-o la creșă

Sfârșit tragic pentru o fetiță de numai 10 luni din Portugalia. Micuța și-a pierdut viața, după ce a stat închisă toată ziua în mașină. Tatăl ei, profesor universitar din Lisabona, a făcut o greșeală uriașă. A crezut că a dus-o la creșă pe fetița lui, așa cum făcea în mod obișnuit, însă, bărbatul o uitase, de fapt, în mașină.

Un tătic și-a uitat fetița închisă în mașină o zi întreagă / Foto: Pexels
Un tătic și-a uitat fetița închisă în mașină o zi întreagă / Foto: Pexels

Un profesor universitar din Lisabona, Portugalia, a făcut o greșeală uriașă care i-a ucis fiica în vârstă de 10 luni. Crezând că a dus-o la creșă, așa cum făcea în mod obișnuit, bărbatul a plecat liniștit la muncă. Însă, de fapt, acesta a uitat-o pe micuță în mașină. După serviciu, când s-a întors la autoturism, a sunat la serviciile de urgență după ce a găsit-o fără vlagă și și-a dat seama de ceea ce a făcut. Din păcate, în ciuda eforturilor de a o resuscita, fetița și-a pierdut viața și a fost declarată decedată la fața locului.

Micuța ar fi adormit în mașină

Bărbatul ar fi parcat mașina familiei, marți, în apropiere de creșa campusului Universității NOVA, iar micuța, potrivit unei teorii a anchetatorilor, ar fi dormit ​​și tatăl ei pur și simplu a uitat că se afla în autoturism. Marți, temperatura din zonă a fost în jur de 26 grade Celsius, cu alte cuvinte micuța a suportat în interiorul mașinii temperaturi care ar fi putut fi duble față de aceasta, potrivit tabloidului britanic Metro.

Un caz asemănător a avut loc și la începutul lunii august a acestui an, atunci când o fetiță de un an și câteva luni a murit în mașină, sufocată de căldură, deshidratată, după ce bunica sa, în vârsta de 54 de ani, a lăsat-o timp de opt ore în mașină, timp în care aceasta a fost la serviciu.

„Aproximativ opt ore mai târziu, femeia s-a dus la creșă să ia copilul […], când a realizat că a lăsat fetița în mașină”, au declarat cei de la Departamentul de Poliție al comitatului Suffolk într-un comunicat de presă, conform publicației CNN.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net