Traian Băsescu, momente penibile la Bruxelles: „Colegul, vă rugăm să faceți liniște, liniște!” VIDEO

Ultima actualizare:

Traian Băsesescu a susținut un discurs în Parlamentul European, făcând acuzații cu privire la politicienii care au lucrat direct cu Rusia și pe care îi acuză de trădare. După câteva minute, fostul președinte al României s-a trezit cu microfonul tăiat, însă a continuat să vorbească, deși unii colegi din sală îi spuneau să se oprească. Băsescu nu s-a oprit!

Pentru că timpul pe care fiecare europarlamentar îl are în ședințele de la Parlamentul European este limitat, Traian Băsescu s-a trezit cu microfonul tăiat chiar în timpul discursului pe care îl avea.

Acest lucru nu l-a împiedicat pe fostul șef al statului român să-și continue pledoaria, cu toate că în sală se auzeau voci care îi spuneau să încheie subiectul.

Mulțumesc mult, dragă coleg Băsescu. Mulțumesc! Colegul! Colegul! Coleg Traian, păstrați ordinea!", a spus Rainer Wieland (n.r. este un politician german și membru al Parlamentului European din Germania. Este membru al Uniunii Creștin Democrate, parte a Partidului Popular European) -  șeful de ședință, după ce i-a tăiat microfonul lui Traian Băsescu.

Iată și: Traian Băsescu, de la vilă la bloc! Aici are apartamentul de 550.000 de euro

Unii l-au aplaudat pentru acest moment, fiind apreciat pentru curajul de a spune nume grele din politica internațională, foști șefi de guvern din Germania, Italia sau Finlanda, pe care i-a acuzat de afaceri dubioase cu Putin, respectiv guvernul rus.

Discursul lui Traian Băsescu la Bruxelles!

„Avem o altă mare problemă, problema consolidării lui Putin de către demnitari ai Uniunii Europene. Și aici o să enumăr câțiva premieri ai Uniunii Europene care s-au pus în slujba lui Putin după terminarea mandatelor:

Schroder e pe buzele tuturor, Matteo Renzi, fost premier italian, angajat la firmă rusească, Christian Kern, fost cancelar austriac, Francois Fillon, fost premier al Franței, Esko Aho, fost premier finlandez, Paavo Lipponen, fost premier finlandez, Karin Kneissl, fost ministru de externe austriac, Hans Schelling, fost ministru de finanțe austriac, și sigur nu putea să lipsească Dominique Strauss Kahn.

Cu astfel de oameni în jurul său și în vârful ..." a spus europarlamentarul Traian Băsescu înainte ca Rainer Wieland să îl întrerupă, potrivit Digi24

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net