Trăieşte ca vikingii, inspirat de celebrul serial. Povestea bosniacului Stipe Petic uimește pe toată lumea

Ultima actualizare:

Se îmbracă şi trăieşte ca vikingii! Bosniacul Stipe Petic s-a inspirat după serialul de mare succes ”Vikingii”. Şi-a transformat şi casa după decorurile pe care le-a văzut în film.

Bosniacul se îmbracă  numai ca strămoşii  scandinavilor
Bosniacul se îmbracă numai ca strămoşii scandinavilor

Povestea lui Stipe Petic, în vârstă de 57 de ani, din Tomislavgrad, sudul Bosniei, uimeşte pe toată lumea. După ce a muncit zece ani în construcţii în Germania, s-a întors în ţara natală şi a fost fascinat de serialul de mare succes ”Vikingii”. De atunci s-a decis să se transforme el însuşi în viking. Ba mai mult, şi-a schimbat şi numele în Ragnar Kavurson, care este personajul principal din film.

 VINDE UNELTE VIKINGE

Şi-a făcut costumaţii de viking, inspirate după serial, şi numai aşa se îmbracă. Imită tot ce a văzut în film şi chiar şi-a schimbat înfăţişarea ca să semene cât mai bine cu personajul preferat. Şi-a făcut unelte de război, ca ale vikingilor, tot ce are în casă este exact inspirat după obiectele de recuzită ale serialului. De asemenea şi-a decorat casa cu portrete ale personajelor din film. Toată lumea se minunează când îl vede în costumaţiile tradiţionale vikinge, dar nu îl deranjează. A început să combine şi utilul cu plătitul. Confecţionează unelte războinice vikinge pe care le vinde cu sume între 25 de euro şi 300 de euro. Se vând foarte bine şi banii îl ajută să trăiască după pofta lui.

”Vikingii”, serialul care se bucură de succes în toată lumea 

”Vikingii” este un serial de televiziune istoric, scris şi creat de Michael Hirst pentru postul de televiziune History. Serialul a avut premiera la 3 martie 2013 în SUA şi Canada, s-a difuzat pe parcursul a 6 sezoane şi apoi s-a bucurat de succes în întreaga lume.

Personajul principal este Ragnar Kavurson, unul dintre cei mai cunoscuţi eroi norvegieni. Vikingii sunt strămoşii popoarelor nord-germanice de astăzi, norvegienii, danezii, suedezii, islandezii şi feroezii. Ei au fost importanţi comercianţi, exploratori, colonizatori şi războinici care au dominat jumătatea nord-vestică a Europei continentale şi insulare în perioada anilor 793–1066. Termenul ”viking” denotă mai degrabă o meserie sau ocupaţie decât un cuvânt care să semnifice etnia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net