Transformare uluitoare! Cum arată o tânără după ce se machiază. Utilizatorilor nu le vine să creadă

Ultima actualizare:

Deși la debutul platformei, TikTok-ul era folosit în mod majoritar pentru coregrafii și muzică, cu timpul, orizonturile aplicației s-au lărgit, iar în prezent poți găsi orice te interesează. Cel mai trend sunt acum însă transformările obținute cu ajutorul machiajului, care îi lasă uluiți pe utilizatorii aplicației. Iată una dintre ele!

Transformarea uluitoare a unei utilizataoare de TikTok Foto: Captură video
Transformarea uluitoare a unei utilizataoare de TikTok Foto: Captură video

Astfel de filmulețe pot ajunge și la milioane de aprecieri! Aceasta este și situația tinerei Sarah Andres, din Canada, care a arătat rutina ei de transformare, iar rezultatul este incredibil. Femeia, în vârstă de 35 de ani, a explicat că alți utilizatori care i-au văzut video-ul au fost uimiți de rezultatul final, încât nici măcar nu cred că este vorba de una și aceeași persoană.

Transformare uluitoare a unei tinere cu ajutorul machiajului

Sarah și-a dus transformarea la un alt nivel, astfel că a dezvăluit că nici măcar cei ce o cunosc personal nu o mai recunosc atunci când se demachiază. Sau invers, membrii familiei, care știu cum arată tânăra prin casă, în viața de zi cu zi, rămân uimiți când o văd transformată cu ajutorul machiajului. Pe lângă priceperea ei în arta cosmeticelor, aceasta apelează și la ajutorul unei proteze dentare, după ce și-a pierdut mai mulți din față, pentru ca transformarea să fie completă și mai „de efect”.

Oamenii nu pot crede că este vorba despre aceeași persoană în pozele „înainte și după” pentru că arăt foarte diferit atunci când ma machiez, mă coafez sau îmi pun dinții. Unii chiar m-au întrebat cum am reușit să slăbesc când au văzut fotografiile. Până și persoanele care mă știu cum arăt fără machiaj nu mă recunosc când sunt machiată”, spus ea.

Sarah a explicat însă că nu o deranjează să își arate chipul natural pe rețelele de socializare, chiar dacă multora nu le vine să creadă că modul în care a învățat să se machieze o poate schimba atât de mult.

Am început să-mi fac publică transformarea pentru că prietenii mi-au spus cât de diferită sunt atunci când mă machiez și cred că faptul că îmi lipsesc doi dinți face ca aspectul să fie și mai dramatic, și mai șocant.

Nu mă deranjează să arăt cum sunt naturală pentru că sunt fericită așa și știu că aspectul nu este totul. Oricum, mi-a luat ceva timp să ajung în acest punct. Mi-am pierdut dinții în urma unui accident, în 2017. Acum port un fel de proteză pentru a avea acel zâmbet de Hollywood”, a mai spus Sarah, potrivit dailymail.co.uk

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net