Raport șocant privind atentatul asupra lui Trump. Atacatorul a fost văzut cu 26 de minute înainte de a trage

Ultima actualizare:

Ultimele rapoarte despre tentativa de asasinat asupra fostului președinte Donald Trump dezvăluie detalii șocante. Lunetiștii se aflau în aceeași clădire cu atentatorul, iar polițiștii îl reperaseră cu 26 de minute înainte. I-au făcut chiar și două poze pentru că li s-a părut suspect.

Rapoarte bombă

trump 1 jpg

O echipă de lunetiști se afla în clădirea în care cel care a vrut să îl ucidă pe Donald Trump se intalase pe acoperiș pentru a-și duce planul la capăt. Înainte a fost văzut urcându-se pe clădire și așezându-se în poziția de tragere. Se întâmpla cu 26 de minute înainte, susțin noi rapoarte bomba, scrie Daily Mail.

Polițiștii de la fața locului l-au observat pe Crooks, în vârstă de 20 de ani, urcându-sepe coperiș, la doar 130 de metri distanță. I-au făcut două fotografii pentru că se comporta suspicios, au declarat surse pentru WPXI.

Între timp, o echipă de contra-lunetişti se afla în interiorul clădirii care era folosită ca „post de pază” în timpul evenimentului, când Crooks a apăsat pe trăgaci, a informat și The New York Post.

Noile acuzații șocante au apărut pe măsură ce autoritățile și Serviciul Secret al SUA se confruntă cu întrebări tot mai mari cu privire la modul în care Crooks a reușit să-l împuște pe fostul președinte și să omoare un bărbat aflat la miting.

Atacatorul, văzut de martori 

Mai mult, în spațiul online circulă un videoclip care arată martori arătând spre acoperiș și strigând la ofițeri în încercarea de a-i avertiza.

Crooks ar fi fost văzut chiar când se târa până la poziția sa de tragere.

Potrivit noilor informații, acoperișul acelei clădiri ar fi fost semnalat ca fiind o „vulnerabilitate” de securitate.

Directorul Serviciilor Secrete, Kimberly Cheatle, a declarat luni seară că nu va demisiona, în ciuda apelurilor tot mai mari pentru a se retrage din cauza unuia dintre cele mai îngrozitoare acte de violență politică din istorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net