Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost predat mamei sale, la mai bine de o săptămână de la moartea sa

Purtătoarea de cuvânt a lui Aleksei Navalnîi, Kira Iarmîș, a comunicat sâmbătă că trupul neînsuflețit al opozantului rus a fost predat mamei sale.

Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost predat mamei sale / foto: Twitter
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost predat mamei sale / foto: Twitter

Ea a exprimat recunoștința față de toți cei care au susținut această cerere alături de ei, postând acest anunț pe platformele de socializare.

Kira Iarmîș a continuat să ofere detalii, menționând că mama lui Aleksei, Ludmila Ivanovna, încă se află în Salekhard.

În ceea ce privește înmormântarea, aceasta este amânată, deoarece nu se știe dacă autoritățile vor permite ca aceasta să se desfășoare conform dorințelor familiei și în modul cuvenit pentru Aleksei. Ea a promis să țină publicul la curent cu orice informații noi în acest sens.

Corpul lui Aleksei a fost predat mamei sale. Multe mulțumiri tuturor celor care au cerut acest lucru alături de noi.

„Ludmila Ivanovna se află încă în Salekhard. Înmormântarea este în așteptare. Nu știm dacă autoritățile vor interveni pentru a se desfășura așa cum dorește familia și cum merită Aleksei. Vă vom informa de îndată ce vom avea vești”, a spus aceasta.

Iulia Navalnaia îl acuză pe Putin că a luat corpul neînsufleţit al soţului săi ostatic

Înainte cu doar câteva ore înainte ca trupul lui  Aleksei să fie predat mamei sale, soția sa, Iulia Navalnaia, care a promis să continue lupta soțului ei decedat în închisoare, a acuzat sâmbătă președintele rus Vladimir Putin că a luat corpul neînsuflețit al acestuia ca ostatic, într-o încercare de a forța mama lui să accepte o înmormântare discretă, conform raportului AFP.

„Deja au trecut nouă zile de când Putin mi-a ucis soțul (...), dar se pare că nu a fost suficient să-l omoare. Acum i-a luat și rămășițele, umilindu-l pe mama lui, pentru a o forța să accepte o înmormântare discretă”, a declarat văduva, cu vocea tremurândă, într-o înregistrare video.

Ea a continuat spunând: „Putin este cel care dă ordinele, spunând: nu-l eliberați, exercitați presiuni asupra mamei lui, zguduiți-o, spuneți-i că trupul fiului ei este pe cale să se degradeze”

Luidmila Navalnaia, mama opozantului decedat, a încercat timp de mai bine de o săptămână să recupereze corpul fiului său, care a murit pe 16 februarie într-o închisoare dintr-o zonă izolată din Arctica, unde Aleksei Navalnîi era încarcerat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
crima crangasi filmata  jpg
După fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, Andreea Berecleanu este extrem de entuziasmată de traseul de vacanță ales
Acești trandafiri au culoarea living coral, după părerea specialiștilor jpeg
WhatsApp Image 2024 05 13 at 08 38 54 jpeg
marin preda captura video jpg
cuplu 1536x1021 jpg
constantin ispilanti colaj wikipedia captura video jpg
concediu medical jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net