Un cuplu a trăit o vacanță de coșmar în Grecia. Ce au putut să găsească la cazare: „Horror. Mi-aș dori să văd închis hotelul”

Ultima actualizare:

Vacanță care s-a transformat într-un coșmar, în Grecia. Un cuplu de români a avut parte de o experiență extrem de neplăcută când a descoperit condițiile de cazare, scrie adevărul.ro. Oamenii au povestit prin ceea ce au trecut pentru a-i preveni pe alții să treacă printr-o situație similară.

Condiții cazare la un hotel de pe insula Rhodos Foto: adevărul.ro
Condiții cazare la un hotel de pe insula Rhodos Foto: adevărul.ro

 "Mi-aș dori să văd închis hotelul"

Vacanță de coșmar în Grecia. De asta a avut parte un cuplu de români. Oamenii s-au declarat dezamăgiți după ce și-au rezervat cazarea printr-o agenție, însă când au ajuns la destinație au constatat câtă mizerie era în hotel. 

„În perioada 6-13 august am fost în Rhodos, printr-o agenție foarte cunoscută. Voi atașa condițiile hotelului la care am fost cazați. Ne asumăm vina că nu am verificat înainte hotelul, (am fost pentru prima dată prin agenție), dar nu ne-am gândit nici măcar o secundă să punem la îndoială calitatea serviciilor pe care agenția avea să ni le ofere. Imaginile vorbesc de la sine. În momentul de față nu sper la vreun ban înapoi, dar mi-aș dori să văd închis hotelul și să nu mai treacă nimeni prin asta”, a menționat autoarea postării.

"Din păcate, toate erau așa"

„Ideea este că noi aveam achitate deja anumite servicii pe insulă: un scooter, o excursie pe Insula Symi, rezervări la câteva beach bar-uri. Ne-am fi dat peste cap tot itinerarul. Singurul lucru pe care l-am fi putut rezolva era o altă cameră și o atenție "sporită" la curățenie. Dar era o singură femeie la curățenie, la 56 de camere. Din păcate, toate erau așa, iar insula era extrem de aglomerată. De aceea nu am plecat, nu prea aveam unde”.

Ce a declarat un internaut

Un internaut a declarat că recenziile de pe Booking sunt proaste, iar ei ar fi trebuie să fie atenți la acest aspect. „Oricum, hotelul are niște note îngrozitoare: pe Booking 7.2 - dar pentru anii 2023 și 2024 recenziile sunt toate proaste, se pare că își păstrează această notă datorită recenziilor vechi, iar pe TripAdvisor - 3,5. Plus că e 600 de euro un sejur pentru o cameră, două persoane, cazare și avion - toate acestea nu v-au dat de gândit?”.

Alți români dezamăgiți de vacanța în Grecia 

O familie de români și-a rezervat un concediu la un hotel de trei stele din Creta, iar atunci când au ajuns la cazare au obsevat uimiți că urmau să fie cazați într-o anexă a clădirii. Acel spațiu aducea mai mult cu un cămin de nefamiliști, motiv pentru care românii au cerut explicații atât personalului hotelului, cât și agenției de turism. 

Conform românilor, aspectul clădirii și condițiile nu au fost singurele probleme pe care le-au întâmpinat. Se pare că și personalul instituției a avut un comportament complet neadecvat.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (2) jpg
FotoJet (3) jpg
Lupeni, Hunedoara jpeg
Cimitir Foto Pixabay jpg
Anvers Belgia Foto expedia com
index webp
FotoJet jpg
ploi torentiale jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net