Reacția unor turiști români, după ce au văzut cat costă un șezlong în Grecia: „Te lasă și noaptea pe el?”

Turiștii români aflați în vacanță în Grecia au rămas surprinși de oferta pe care au prins-o în timpul concediului. Ireal cât de puțini bani au plătit pentru un șezlong. Oferta a cuprins mai multe produse.

Plajă / foto: Pixabay
Plajă / foto: Pixabay

Grecia a devenit de ani de zile o destinație extrem de avantajoasă pentru turiștii din mai multe țări, inclusiv România. Prețurile mici și locurile nemaipomenit de frumoase îi atrag de la an la an. Așadar, românii noștri consideră Grecia o opțiune mult mai avantajoasă decât țara noastră. 

„Pomana” de care au avut parte turiștii din Grecia 

Pe un grup de Facebook destinat persoanelor care vizitează Grecia, un internaut a postat o fotografie cu o superofertă: un șezlong + umbreluță + un frappe + o gogoașă + o sticlă de apă îi costau în total doar 5 euro. 

„Te lasă să dormi și noaptea?” - a fost o primă reacție. 

Postarea cu pricina a stârnit diverse reacții. În timp ce anumiți internauți au rămas perplex să vadă o ofertă atât de bună, alții au povestit cum în anumite locuri se cerea și suma de 60 de euro pentru închirierea unui șezlong. 

„Noi am găsit plaje unde au cerut 60 de euro pentru un șezlong. Fără nimic inclus” - a scris un internaut. 

„Exact! Au sărit prețurile foarte sus și la greci pentru șezlonguri. Ammolofoi, zona Nea Peramos Kavala 50 de euro. Golden Beach Thassos 30 de euro, cu consumație inclusă în prețul ăsta” - a răspuns un alt internaut. 

Oferta din Grecia / foto: Facebook
Oferta din Grecia / foto: Facebook

Turistă româncă, nemulțumită de vacanța din Turcia 

Din ce în ce mai mulți turiști români își exprimă nemulțumirile pe care le întâmpină în vacanțe. O femeie a povestit recent că a fost extrem de dezamăgită de faptul că a plătit o sumă frumoasă de bani pentru sejurul din Turcia, însă nu a avut loc pe plajă, șezlongurile fiind așezate unele lângă altele. 

„Prima oară în Turcia, dar și ultima, pentru că eu aici nu voi mai veni niciodată. Sau mai bine zis, poate nu voi mai veni niciodată într-un resort de genul. Pentru că, pentru cât am plătit, mi se pare inadmisibil. Este inadmisibil. Eu călătoresc, dar călătoresc pentru mare, călătoresc pentru plajă. Marea? Nu am ce comenta. Dar plaja? E posibil așa ceva? Ăsta este turism de masă, în piscină la fel. Ce este asta? Nu mi s-a întâmplat niciunde să văd așa ceva.

O persoană mi-a spus că e normal pentru Turcia, că se vine pentru all-inclusive, nu pentru plajă. Sincer, eu nu vin pentru all-inclusiv. De mâncare găsim peste tot. Vin pentru a putea petrece timp de calitate, de a mă putea bucura de mare, de plajă, de tot. Resortul? Nu am ce comenta din punct de vedere al serviciului, dar din punct de vedere al plajei, mă scuzați, eu așa ceva nu am mai văzut și nici nu voi mai vedea în viața mea”, a spus românca, într-un videoclip publicat pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
soca tolminska korita jpg
ploaie jpeg
masina cheie inchiriata istock jpg
Parcul Dimitrie Ghica, Sinaia  FOTO Google Maps png
depozite bancare unde castigi cei mai multi bani in septembrie jpg
sacalul poza mare jpg
sat case adobestock jpg
charleroi profimedia jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net