Liviu Vârciu și Anda Călin mai fac o cununie și în Santorini! Mirii și nașii lor din Dâmbovița vor petrece încă trei zile de vis și în Mykonos

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu s-a căsătorit în secret, vineri 23 august, civil și religios cu Anda Călin, după opt ani de relație. Nași au fost un prosper om de afaceri din Dâmbovița împreună cu soția lui. Click! a aflat că mirii și nașii vor pleca, duminică 25 august, în formula de patru, într-o vacanță de vis în insula exclusivistă Santorini, unde va mai avea loc încă o cununie! Vă prezentăm toate amănuntele despre luna de miere secretă a lui Vârciu și a miresei lui, din Santorini și Mykonos, în exclusivitate. 

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au cununat vineri 23 august, civil și religios, în secret. Cei doi îndrăgostiți au dorit să facă atât cununia de la Starea Civilă, cât și pe cea religioasă într-un cadru intim, cu invitați aleși pe sprânceană.

Atât la Starea Civilă, cât și la slujba de la biserică au participat mirii, nașii și câteva persoane foarte apropiate celor doi îndrăgostiți. 

Nașii care i-au condus pe Liviu Vârciu și pe frumoasa lui mireasă, Anda, la altar au fost cunoscuții oameni de afaceri din Dâmbovița, Cosmin și Oana Voevodschi.

Aceștia sunt din orașul dâmbovițean Găești și sunt unii dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din județ, după cum a dezvăluit exclusivdb.ro.

O nouă cununie în Santorini! Mirii și nașii pleacă toți patru într-o vacanță de vis 

Anda Călin și Liviu Vârciu au plecat după nuntă în Santorini Foto: Facebook
Anda Călin și Liviu Vârciu au plecat după nuntă în Santorini Foto: Facebook

Surse din preajma fostului solist de la trupa L.A au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că cei patru, mirii și nașii lor vor pleca, duminică 25 august, într-o vacanță de vis, în Santorini

Aceștia vor petrece trei zile în vestita insulă din Grecia. Luni 26 august, pentru Liviu și mireasa lui, Anda, va fi organizat un eveniment festiv, mai precis o nouă cununie, într-un cadru de vis. 

Evenimentul a fost pus la cale de miri în colaborare cu nașii lor. Apoi, cei patru vor pleca spre o altă destinație de vis, Mykonos, unde vor mai sta încă trei zile, în luna lor de miere.

Petrecerea de nuntă, cu sute de invitați, va avea loc însă abia anul viitor. 

Anda Călin și Liviu Vârciu sunt împreună de opt ani și au împreună doi copii. În 2017, a venit pe lume fetița lor, Anastasia, iar trei ani mai târziu, în anul 2020, cei doi au devenit părinții unui băiețel, Liviu Matei junior.

Liviu mai are o fiică în vârstă de 22 de ani, Carmina, din relația cu Ami Teiceanu, care nu a fost însă prezentă la cununia civilă și nici la cea religioasă, de vineri din Capitală. Carmina a precizat, însă, ulterior că va participa cu siguranță la petrecerea de nuntă a tatălui său, anul viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
antonia sexy jpg
george burcea colaj instagram jpg
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net