Motivul pentru care Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a lipsit de la cununia prezentatorului TV cu Anda Călin. „Știam de eveniment”

Ultima actualizare:

Carmina a lipsit de la nunta tatălui său cu Anda Călin. Tânăra a oferit și un motiv pentru care nu a putut fi aproape de Liviu Vârciu în cea mai importantă zi din viața lui și a soției sale. 

Carmina a lipsit de la nunta tatălui său, Liviu Vârciu
Carmina a lipsit de la nunta tatălui său, Liviu Vârciu

Astăzi, 23 august 2024, Liviu Vârciu și Anda Călin, au decis să se căsătorească civil, dar și religios. Cei doi se iubesc de 8 ani de zile și împreună au doi copii: Anastasia și Matei. Alături le-au fost persoanele dragi, mai puțin Carmina Vârciu, care nu a putut ajunge la cununie, dar fi va prezentă la petrecerea de nuntă din această seară. 

Carmina Vârciu: „A fost ceva restrâns”

Carmina este fiica lui Liviu Vârciu și a lui Ami Teiceanu. Tânăra în vârstă de 22 de ani are o relație apropiată cu tatăl său, însă nu a putut fi prezentă la Starea Civilă atunci când el și Anda Călin au devenit, oficial, soț și soție. 

Într-un interviu oferit recent presei, tânăra a mărturisit că activitatea profesională nu i-a permis să meargă la cununia civilă a tatălui său. În schimb, aceasta se va revanșa participând la petrecerea de nuntă care se desfășoară în această seară. 

„Sunt foarte prinsă cu foarte multe filmări și campanii pe care trebuie să le fac și trebuie să mă împart cu timpul. Acum fix filmez. Am ceva proiecte cu anumite branduri și acum la sfârșit de lună trebuie să fiu la Nostalgia, la un eveniment care e în parteneriat cu ei, și am foarte multe proiecte pe tema asta și trebuie să le termin.

Știam de cununia civilă a tatălui meu. Eu nu am reușit să ajung, pentru că sunt full. A fost ceva restrâns. A înțeles că nu am cum să ajung. Mă duc la nuntă. La petrecere merg, vreau să fiu lângă el”, a precizat tânăra pentru ciao.ro.

Liviu Vârciu și Anda Călin au bifat și cununia religioasă 

Nunta celor doi a fost plină de „secrete”. Nimeni nu se aștepta ca după cununia civilă, Liviu Vârciu și Anda Călin să se cunune și religios. 

„Trebuie să vă zic, că sunteți ai mei pe viață, dacă vedeți ce am prins... deci am prins bine rău de tot, nu așa. 

Ia uite ce am prins. Mamă, mamă, ce mireasă! Hai, să fim sănătoși și să ne iubim mult, că e gratis”, a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net